Sveiki vēlā stundā! Pēc dienas notikumiem ilgi prātoju, un izprātoju uzrakstīt.
Nezinu, vai domāju pareizi, tāpēc, lūdzu, forumiešu gudrie prāti, nemetiet man uzreiz ar veciem tomātiem!
Šodien, tāpat, kā katru dienu, strādāju rokdarbus, un fonā ir notikumi ligzdā. Blakus man guļ mans mīlulis - 11 gadīgs runcis. Brīdī, kad Milda pameta ligzdu, mans kaķis miegā TIK skaļi ieņaudējās, ka nodomāju, ka viņam kaut kas sāp. Viņš tā nekad nebija darījis. Sāku ar viņu runāties, glaudīt, viņš tāds apjucis vērās manī, bet pēc brīža aizmiga.
Kad sākās satraukums par Mildas pēkšņo aizlidošanu, sāku notikumus siet kopā. Un tad jau manā prātā sāka ģenerēties domas par ( ka tik ko nesajaucu

) par 5G, jo nesen lasīju, laikam, Nīderlandē, kādā pilsētā bija pilni parki ar beigtiem putniem, jo tur bija izmēģināts palaist 5G. Beigās "nolaidos" līdz kam reālākam, ka ir tak arī tās ierīces, kas pīkst, lai atbaidītu suņus. Mani puikas saka, ka tādu varot katrā telefonā uzinstalēt, un cilvēki to nedzird,bet zvēri gan, drošvien arī putni.
Tāds nu mans prātojums par šīs dienas notikumiem. Neko jau tas mainīt, protams, nevar, bet cilvēks jau tā uztaisīts, ka viņam vajag dabūt izskaidrojumu lietām, lai saldāks miegs.
Cerēsim, ka nekas tāds vairs neatkārtosies.