Te varat uzdot jautājumus vai informēt

Discussions
Vērotāja

Re: Paziņojumi un foruma dzīve

Post by Vērotāja »

Made wrote: 05 Mar 2019 15:22 Par atslēgšanos - es nekad principā nelietoju to pogu, lai mani atceras. Jo tad es varu to netīšām ielikt arī tur, kur saturs ir sensitīvāks. Nerunājot par to, ka mājās var būt vairāki lietotāji, kas pastāvīgi bez atsevišķas paroles lieto datoru (un ja nu kāds no laulātajiem ir dalījies par lietām, ko negribētu otram rādīt), var nākt arī ciemiņi vai varbūt gadās, ka svešas personas ieslēdz datoru. Un ej nu tad atceries, kur esi licis ķeksīti, kur nē.
Kādā forumā bija lietotājam problēma, ka vienmēr esot "vaļā", paroli nebija iegaumējis, bet dators saplīsa un nācās reģistrēties par jaunu, visas vecās individuālās lietas (personīgās sarunas utt.) noslēdzās.
Made, Chromā var saglabāt, pat ja neliek ķeksi pašā forumā :P

Kas attiecas uz datoru, pašam datoram jau katrs pieslēdzas ar savu profilu. Ieslēdzot datoru. Ar Microsoft profilu.
Viens saglabā vienas grāmatzīmes un uzstādījumus, cits citus.
Un ir viesu ieeja.

Pag, Made, Tu mani patiesībā samulsināji. Vai ir iespēja savādāk ieiet datorā?
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Sava profila uzstādīšana datorā:

Tādu uzstāda katram ģimenes loceklim, kas regulāri lieto datoru un ir viesu ieeja, tad nav ne grāmatzīmju, ne uzstādījumu. Viss kā no veikala.
Made

Post by Made »

Vērotāja wrote: 05 Mar 2019 15:28 Pag, Made, Tu mani patiesībā samulsināji. Vai ir iespēja savādāk ieiet datorā?
Acīmredzot tikai viens profils, kuram ielikts ķeksis un nekad neiziet ārā :lol: (ak jā, paroli prasa enerģijas saglabātājs, tā ir vispārzināma man un dēlam). Man pašai ir tā tikai tajā vietā, bet citur (forumos, bankās, pastkastēs un visās vietās, kur jāreģistrējas) eju ar parolēm katru reizi. Dēla mājās gan laikam arī citas vietas ieķeksētas arī, jo liekas, ka abiem ar sievu ir vaļā savas pastkastes, kad dators ieslēgts...(varbūt nepareizi sapratu).

Vērotāja, es neesmu advancēts lietotājs :oops: :P
Made

Post by Made »

Vērotāja wrote: 05 Mar 2019 15:28 Made, Chromā var saglabāt, pat ja neliek ķeksi pašā forumā :P
Uzstādījumos? Tad man tur būtu jābūt aizliegumam. Biju saskatījusies detektīvseriālus un "atcerētās" paroles kaut kur glabājas, kur tās var vieglāk nolasīt. Tāpēc principā nelietoju to ķeksi, lai gan man nav jau nekas diži slēpjams un pēc pārliecības cenšos dzīvot "caurskatāmi".
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Made wrote: 05 Mar 2019 16:30 Vērotāja, es neesmu advancēts lietotājs :oops: :P
Kad iegādājos datoru un pirmo reizi slēdzu iekšā, liekas, ka kaut kādā brīdī bija jāreģistrē tā Microsoft parole, tālāk nemaz bez tās nevarēja tikt. Nu jā, liekas, kad Microsoft profilā reģistrēju Windows programmu.

Ērta lieta, jo
1. Katram datora lietotājam ir sava ieeja un viņš datoru redz citādāk. Man, piemēram, ir putniņi, daba, kurlinārijas grāmatzīmes. Vīram viņa motocikli un autiņi. Man viņa grāmatzīmes netraucē, viņam manas.
2. No jebkura datora ieejot savā profilā es redzu datoru "kā mājās". Tās pašas grāmatzīmes un uzstādījumi. Visur sinhronizēti.
Ja vajag darba uzstādījumus, izeju no sava privātā profila un pāslēdzos uz profilu ar nosaukumu "Darbs". Attiecīgi tur grāmatzīmēs ir profesionālas lietas, kurām arī tieku klāt no jebkura datora, ja pieslēdzos kā "Darbs".
Tas ir tik ērti, neizsakāmi. Un to es saku bez ironijas ;)

Bet par sākuma jautājumu - ja negribās ķeksēt atcerēšanos, var vienkārši vienmēr, kad lasa komentārus, vispirms ieiet forumā. Ja negribas, lai citi redz, ielikt ķeksi, ka sesija ir slēpta.
Nav nekādas vajadzības sevi mocīt ar svešvalodām un neērtiem uzstādījumiem.
Made

Post by Made »

Vērotāja, Tu jau zini, ka es Tevi apbrīnoju, cik ērti un patiesi ieinteresēti Tu jūties datorpasaulē :idea:
MĀRIS

Post by MĀRIS »

22.03.
Sveiki, Mīlīši!
Kaut kad agrāk solīju, ka šopavasar izziņošu datumu, kad priecāšos Jūs visus gribētājus uzņemt Kuldīgā. Tagad man ir izkristalizējies viens datums - 13. aprīlis. Nākošajā nedēļā ir Lieldienas, un pēc tam jau "Lido zivis" pasākums, bet to "bardaku" es tā saprotu ka neviens negrib.
Apsolu parādīt Ventas rumbu, ķieģeļu tiltu, makšķerniekus, noteikti arī kādu lidojošo zivi, kaut kā nebūt Jūs pabarot... Vakarā ja būs gribētāju arī pirti izkurināt... Nu kaut kā tā.............
Patiešām gaidīšu visus gan aktīvos, gan šobrīd pasīvos...
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Pierakstos pirmā :D
Tieši pagājušnedēļ pētīju Kuldīgu Googlē un jau plānoju brīvdienu maršrutu. Tā kā aicinājums sakrita ar jau iecerētu vēlēšanos aizbraukt uz Kuldīgu :D
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Vērotāja wrote: 22 Mar 2019 16:47 Pierakstos pirmā :D
....
Mīļā! Tu labi zini, ka es māku tikai "ziepes savārīt", ne viņas izstrēbt! :lol: Tālāk visu "mušošanos" /organizēšanos/ uzticu Tev, vēl jo vairāk ja jau pati esi pierakstījusies. :P :P :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Labi, Māri :D

Lūdzu cilvēki no Youtube čata, kas nav reģistrējušies forumā, varat sūtīt pieteikumu verotaja@inbox.lv
skarleta

Post by skarleta »

Es ar ,es ar PIESAKOS JAU TAGAD :P :P :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Pierakstījušies braucienam uz Kuldīgu 13.aprīlī

1. Saimnieks Māris
2. Vērotāja Anda
3. skarleta ar kungu
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Sveicieni visiem no Jāņa Ķuzes.
Nupat mani iepriecināja - šodien esot sakārtojuši zivjērgļa ligzdas tiešraidi, un visticamāk, ka pirmdien viņa ies gaisā! /Ar ko arī jūs/ mūs apsveicu!/
Sestdien braukšot strādāt pie mazo ērgļu /bērzā/ tiešraides, bet svētdien pie melno stārķu tiešraides.
Un nākošajā nedēļā pārlikt sistēmu no viewtopic.php?f=34&t=3872 uz citu, jau noskatītu mazo ērgļu ligzdu. Esot reālas cerības visas šīs ligzdas jau nākamajā nedēļā skatīt mūsu ekrānos, atliek tikai novēlēt vīriem veiksmi. /Jānis arī mani aicināja pievienoties, bet šobrīd diemžēl grafiks pašam spiež uz ... aknām./
SarmaRiga

Post by SarmaRiga »

Tas gan būs jauki, ka atkal varēsim redzēt zivjuērgļu ligzdu :) Gaidu ar nepacietību :)
karliiina_13

Post by karliiina_13 »

juhū...cik jaukas ziņas :)
skarleta

Post by skarleta »

Es arī dikti priecīga !!! (par sagaidāmajām tiešraidēm )Image

Vērotāja ! būsim divatā :)
aijucis

Post by aijucis »

MĀRIS wrote: 22 Mar 2019 16:34 Patiešām gaidīšu visus gan aktīvos, gan šobrīd pasīvos...
Kā jau paredzēju, sākot ar aprīli man visas brīvdienas (priekš citiem normāliem cilvēkiem) ir darbadienas. :( Novēlu jauku kopābūšanu. Varbūt citreiz...
Vērotāja

Post by Vērotāja »

MĀRIS wrote: 22 Mar 2019 16:34 22.03.
Sveiki, Mīlīši!
Kaut kad agrāk solīju, ka šopavasar izziņošu datumu, kad priecāšos Jūs visus gribētājus uzņemt Kuldīgā. Tagad man ir izkristalizējies viens datums - 13. aprīlis. Nākošajā nedēļā ir Lieldienas, un pēc tam jau "Lido zivis" pasākums, bet to "bardaku" es tā saprotu ka neviens negrib.
Apsolu parādīt Ventas rumbu, ķieģeļu tiltu, makšķerniekus, noteikti arī kādu lidojošo zivi, kaut kā nebūt Jūs pabarot... Vakarā ja būs gribētāju arī pirti izkurināt... Nu kaut kā tā.............
Patiešām gaidīšu visus gan aktīvos, gan šobrīd pasīvos...
Made

Re: Paziņojumi, pasākumi

Post by Made »

Oho! Tiešraide sākusies, ja?! :D :D :D
Raganiete wrote: 27 Mar 2019 13:16 Labdien?
Es ielikšu linku,bet var dzēst,ja nevajadzētu tādam šeit būt.
https://www.youtube.com/watch?v=L8r2DD3gX3w
Vērotāja

Re: Paziņojumi, pasākumi

Post by Vērotāja »

Paldies, Raganiete :P Tūlīt uztaisīšu tēmu.
Post Reply

Return to “Diskusijas”