14.33 M15: - Nu re, kāds smuks gabaliņš! Ņammmm...
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
7.53 Abi mazuļi
Vecākais zemāk, jaunākais augstāk. Vecākais jau saprot, ka visa laime pašlaik nāk no lielā knābja, mazais vēl grozās uz visām pusēm ar diezgan neapzinātu skatienu
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
8.57 - Ei! Kas man dos ēst?! Vai tu mani barosi? Ne-e, laikam nē... Kas mani baros?
13.09 Vecākais mazulis tika pie pāris gabaliņiem vāveres. Jaunākais skatījās uz otru pusi, viņš vēl nespēj izsekot lielajam knābim.
Ligzdā joprojām M15.
13.56 Pēc ļoti ilgās M15 maiņas, Harieta ir atpakaļ pie mazuļiem
Vecākais mammu sagaida snaikstoties, jaunākais ir nokautēts. Kad mēģināja celt galvu, dabūja ar knābi no vecākā
Apsveikumi visiem līdzjutējiem ar diviem maziem ziķeriem. Lai sanāk Harietai un Misteram (man patīk šis vārds, kas forumā pavīdēja) abus izaudzināt par lieliem brašuļiem!