🔒Jūras ērgļi Durbē, 2018 (Milda un Raimis)
Re: Jūras ērgļi Durbē, 2018 (Raimis un Milda)
Piektdiena 13.
Labrīt!
Vilnis ir pazudis!
at 3:12 already alone
Vinis ist weg. es neredzu Vilnis.
Labrīt!
Vilnis ir pazudis!
at 3:12 already alone
Vinis ist weg. es neredzu Vilnis.
Labrīt,cik nu viņš labs melnajā piektdienā var būt!
Šorīt Durbes pusē ir silts,bet mitrs rīts +17 grādi,mērens vējš,dienā gaiss iesils līdz +24 grādiem un tuvākās 4 dienas tiek solīts lietus!
Cik varēja saprast no vēlajām vakara bildēm-Robis aizmiga tupot uz zara-visu nakti lija lietus!
4:01 pirmajā kaut cik saredzamajā bildē ir tikai viens ērglis ligzdā un izskatās,ka arī kaut kas ēdams atnests?
4:35 nevar īsti labi saprast,bet liekas,ka ligzdā ir Robis?
4:39 vēl joprojām nevaru saprast,kurš ir ligzdā,bet nu skaidrs ir viens-otrs kaut kad vēlu vakarā vai naktī ir izkritis no ligzdas,jo aizlidot viņš nevarēja!?!

Šorīt Durbes pusē ir silts,bet mitrs rīts +17 grādi,mērens vējš,dienā gaiss iesils līdz +24 grādiem un tuvākās 4 dienas tiek solīts lietus!

Cik varēja saprast no vēlajām vakara bildēm-Robis aizmiga tupot uz zara-visu nakti lija lietus!

4:01 pirmajā kaut cik saredzamajā bildē ir tikai viens ērglis ligzdā un izskatās,ka arī kaut kas ēdams atnests?

4:35 nevar īsti labi saprast,bet liekas,ka ligzdā ir Robis?

4:39 vēl joprojām nevaru saprast,kurš ir ligzdā,bet nu skaidrs ir viens-otrs kaut kad vēlu vakarā vai naktī ir izkritis no ligzdas,jo aizlidot viņš nevarēja!?!

Klausos nakts ierakstu, cik var paritināt atpakaļ, apmēram no vieniem.. ērglēnu balsis nedzird, bet troksni pagaidām dzirdēju 1:35:32 (pailgi) un 1:37:35 (zariņš lūza?)
Sveiki!
have you informed Janis about Vilnis? / vai jūs informējāt Jāni par Vilni?
i have all night on video. i think he fell down at 1:35. at 1:37:45 he calls from below the nest.
Man visu nakti ir video. Es domāju, ka viņš krita pie 1:35. plkst. 1:37:45 viņš aicina no apakšas ligzdas.
https://youtu.be/a2fDXDZUfpY
have you informed Janis about Vilnis? / vai jūs informējāt Jāni par Vilni?
i have all night on video. i think he fell down at 1:35. at 1:37:45 he calls from below the nest.
Man visu nakti ir video. Es domāju, ka viņš krita pie 1:35. plkst. 1:37:45 viņš aicina no apakšas ligzdas.
https://youtu.be/a2fDXDZUfpY
Last edited by ame on 13 Jul 2018 05:47, edited 2 times in total.
5:00 savādi,bet sāku domāt,vai tas ir Robis-skaļi sauc un pīkst(viņš tā parasti nedarīja?),otra ērglēna balsi nevar sadzirdēt! 

has anyone heard his voice in the morning?
Vai kāds ir dzirdējis balsi no rīta?
Vai kāds ir dzirdējis balsi no rīta?
jā,viss trakums notika ap 1:35,kad bija dzirdams liels troksnis-versijas var būt dažādas-paslīdēja pats un izkrita,vai arī Robis lecot lejā no zara izgrūda,bet nu fakts paliek fakts-Vilnis ir kaut kur zaros vai uz zemes-vesels vai savainots,nav zināms,bet viņa balss nav saklausāma!

Jāgaida,kad Māris parādīsies,lai zvana Jānim!

Jāgaida,kad Māris parādīsies,lai zvana Jānim!

5:14 spriežot pēc zarošanas un astes,tas ir Robis,bet nu tā trakā bļaušana gluži,kā Vilnim(vai tiešām viņš meklētu radenieku?) 

es arī tinu ierakstu atpakaļ un cenšas saklausīt balsis-3:50 kāds sauc,bet liekas,ka tā ir pūce?
dzirdamas arī suņu rejas,bet patālu

dzirdamas arī suņu rejas,bet patālu

i sent a message to brachux and i asked him to call Janis.
Es nosūtīju ziņojumu brachux un es lūdzu viņu zvanīt Jānis.
Es nosūtīju ziņojumu brachux un es lūdzu viņu zvanīt Jānis.
6.24.20 kāds sauc, Robis tas nav, tātad Vilnis
(lai gan Robi jau visu nevar redzēt, galva ārpus kadra...)
6.34.52 atkal, sauc. Šoreiz tas, toč, Vilnis
6.36.04

6.34.52 atkal, sauc. Šoreiz tas, toč, Vilnis
6.36.04
Labrīt!
Jānis Ķ. ir informēts. Tiko būs kāda ziņa - informēšu, bet pirmā doma Jānim bija, ka jābrauc skatīties uz vietas.
Jānis Ķ. ir informēts. Tiko būs kāda ziņa - informēšu, bet pirmā doma Jānim bija, ka jābrauc skatīties uz vietas.
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
- karliiina_13
LABRĪT!
Man riebjas 13.datumi ,kuri iekrīt piektdienās!
Man riebjas 13.datumi ,kuri iekrīt piektdienās!

- karliiina_13
07:42 Robe nolec no zara un trenējas pa ligzdu, lēkāšana, zara ķeršanā...
- karliiina_13
un atpakaļ zarā...un tā - vairākas reizes 

- karliiina_13
... izglābs Vilnīti, aizvedīs pie Knipuča un mazais tiks pie sava gredzena (skatīsimies pozitīvi un gaidīsim labas ziņas).Galvenais, lai nav savainojies, tad par vienu reņģu ēdāju stacionārā būs vairāk. 

Pilnībā piekrītu,galvenais,lai būtu dzīvs un sagaidītu Jāni,tad jau droši,ka vedīs pie Uģa,dikti šaubos vai atstās mežā mazuli,kurš pat zarot vēl nav sācis?karliiina_13 wrote: ↑13 Jul 2018 08:00 ... izglābs Vilnīti, aizvedīs pie Knipuča un mazais tiks pie sava gredzena (skatīsimies pozitīvi un gaidīsim labas ziņas).Galvenais, lai nav savainojies, tad par vienu reņģu ēdāju stacionārā būs vairāk.![]()

Tas,ka viņu neliks ligzdā ir 100 punkti,jo tas jau apdraudētu Robi un protams pašu Jāni!

Zinot,cik daudz zvēru mežā mīt un tas,ka viņš pat zarā nevar uzlidot,jācer,ka varbūt krītot ir palicis kaut kur zaros un līdz zemei nemaz nav ticis(kas nebūtu sliktākais variants)!

Nav jau zināms,cik tur zarains apkārt ligzdas eglei,bet liekas,ka tur citu koku tuvumā nav?

Labrīt vēlreiz!
Atkārtoju - pēc ziņas saņemšanas Jānim pirmā doma bija, ka varbūt jābrauc skatīties. Bet es Viņu pamodināju, un saprotiet vienu lietu - Viņš arī ir tikai cilvēks, ar saviem šīs dienas plāniem. Visādā ziņā - gaidīsim no Jāņa Ķ. k-kādu ziņu, jo Viņš apsolīja par savu lēmumu informēt.
Atkārtoju - pēc ziņas saņemšanas Jānim pirmā doma bija, ka varbūt jābrauc skatīties. Bet es Viņu pamodināju, un saprotiet vienu lietu - Viņš arī ir tikai cilvēks, ar saviem šīs dienas plāniem. Visādā ziņā - gaidīsim no Jāņa Ķ. k-kādu ziņu, jo Viņš apsolīja par savu lēmumu informēt.
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/