🔒Jūras ērgļi Durbē, 2018 (Milda un Raimis)
- karliiina_13
Re: Jūras ērgļi Durbē, 2018 (Raimis un Milda)
19:24 brokastis nav bijušas, pusdienas nav bijušas, šķiet, ka vakariņu arī nebūs....būs jālido pašam zivs meklējumos 

- karliiina_13
-
Man sķiet, ka tas atkarīgs no monitora, Man divi datori blakus, vienam bildē viss ietilpst, otram tāpat kā Tev. Datumu dabūsi , ja pavilksi bildi uz augšu lai datums redzams pirms izgriešanas.
Monitors Tev garāks uz sāniem un šaurāks uz augšu, vai ne?
Otrs monitors man tāds kantaināks, gan uz augšu, gan sāniem.
Last edited by sandra3006 on 28 Jun 2018 20:34, edited 1 time in total.
- karliiina_13
...man arī bija tāda doma, bet nebiju pārliecināta. Darbā no stacionārā datora, sanāk mazākas bildes pēc izmēra, bet mājās no PC nav problēmu, bildēm izmēri kā vajagsandra3006 wrote: ↑28 Jun 2018 20:19Man sķiet, ka tas atkarīgs no monitora, Man divi datori blakus, vienam bildē viss ietilpst, otram tāpat kā Tev. Datumu dabīsi , ja pavilksi bildi uz augšu lai datums redzams.
Monitors Tev garāks uz sāniem un šaurāks uz augšu, vai ne?

- karliiina_13
skarleta, īsti nesapratu tavu peoblēmu.
Tev Youtube tiešraide iet ārpus ekrāna? Un Tu taisi bildi no ekrāna un tāpēc ir malas apgrieztas? Vai pareizi?
Vai Tu skaties caur Dabasdatu lapu?
Tev Youtube tiešraide iet ārpus ekrāna? Un Tu taisi bildi no ekrāna un tāpēc ir malas apgrieztas? Vai pareizi?
Vai Tu skaties caur Dabasdatu lapu?
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Nez vai tas atkarīgs no datora tipa.karliiina_13 wrote: ↑28 Jun 2018 20:33 ...man arī bija tāda doma, bet nebiju pārliecināta. Darbā no stacionārā datora, sanāk mazākas bildes pēc izmēra, bet mājās no PC nav problēmu, bildēm izmēri kā vajag![]()
Ļoti bieži ir vienlaicīgi vai pēc kārtas ir bijis uzspiests ctrl un plus vai mīnus un attiecīgi bilde uz ekrāna kļūst neadekvāti liela (domāju, ka šī problēma pašlaik ir skarletai) vai varbūt pārāk maza (karliiina, varbūt ir vērts pārbaudīt stacionārajam?).
Tātad situāciju var labot vai nu:
1. Ekrāna lielumu uzstāda > Parametri > Sistēma > Displejs.
Bieži tur ir ielikti kaut kādi ļoti mazi vai ļoti lieli procenti, ekrāna izmēru īpaši nevar pats samainīt, bet procentus var mainīt. Optimāli var būt no 100-125%.
2. Iet atpakaļ virzienā. Tas ir vienlaicīgi ctrl un zīme plus vai mīnus. skarletai mīnus, karliiinas stacionārajam plus.
Un uztaisa to lielumu, kurš liekas ērts un ietilpst lapā.
Vērotāja ! Tieši tā ir kā Tu saki ,man bildes sanāk neadekvātas ,arī pēc kārtas ir spiests ctrl , un plus vai mīnus
,pati sačakarēju ,nez ko nu gribēdama uztaisīt
,jo agrāk man viss bija ok ,normāla bilde ,ne gara ne īsa
nu tik jāmēģina visu salabot ,pēc Tavas instrukcijas , paldies ,ceru ,ka izdosies
Paldies arī karliiina , sandra3006 ,ka atsaucāties uz manu HELP 

-
Jauki, ka pa visiem noskaidrojām iemeslu! Es arī gāju skatīt savus ciparus, abiem datoriem 100%
Bet bilde atšķiras ( no monitora kantainuma vai garenuma)
Šeit piemērs
21.12 It kā guļ, bet ar vienu aci tomēr pievaktē, vai netuvojas vakariņas!
21.14 arī Bosīte tomēr gaida zivuku!
Abas bildes katra no sava datora, ar dažādiem monitoriem.
Bet bilde atšķiras ( no monitora kantainuma vai garenuma)
Šeit piemērs
21.12 It kā guļ, bet ar vienu aci tomēr pievaktē, vai netuvojas vakariņas!

21.14 arī Bosīte tomēr gaida zivuku!

Abas bildes katra no sava datora, ar dažādiem monitoriem.
sandra3006 , man agrāk bildes sanāca ,ka Tava otra bilde , (dators nav mainīts) ,tātad vaina ir manī 

21:48
Aijā, žū žū ...
Aijā, žū žū ...
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
-
Es jau sapratu no komentāriem! Nebūtu es ierunājusies, tu i nesaprastu, tik ātri, kas noticis!

Redzi, kā man bildes atšķiras no dažādiem datoriem!
Sākumā mani tracināja tā šaurākā bildīte, bet tad jau pieradu!

Meitenes, kāpēc jums nepatīk lietot šo programmiņu? https://chrome.google.com/webstore/deta ... hoinjjpohk
Tas ir tik ērti, nekādi Painti vairs nav vajadzīgi, tikai nospiež podziņu screenshot zem tiešraides un bilde ir datorā. Dažreiz gadās atvērt Youtubi un tas uzrakstiņš apakšā ir pazudis, taču tiklīdz atsvaidzina lapu F5 vai ar rimbuli augšā, tas atkal atjaunojas.
Programmiņa pārlūkprogrammai Chrome.
(sākotnēji programmu ieteica Pēteris Daknis ūpju tēmā viewtopic.php?p=174246#p174246 )
Tas ir tik ērti, nekādi Painti vairs nav vajadzīgi, tikai nospiež podziņu screenshot zem tiešraides un bilde ir datorā. Dažreiz gadās atvērt Youtubi un tas uzrakstiņš apakšā ir pazudis, taču tiklīdz atsvaidzina lapu F5 vai ar rimbuli augšā, tas atkal atjaunojas.
Programmiņa pārlūkprogrammai Chrome.
(sākotnēji programmu ieteica Pēteris Daknis ūpju tēmā viewtopic.php?p=174246#p174246 )
-
Labrīt!
Šorīt Durbes pusē silts rīts +14 grādi,bet laika prognoze it kā mainīsies un paliks vēsāks,atkal jau sola ''arktiskās gaisa masas'',tad varbūt zivftes labāk ķersies?
Tā nu sanāk,ka vecāki vakardien vispār neparādījās un barošana nenotika-mazie visas dienas garumā badaini,tāds ''brīnums'' ir pirmo reizi-ir bijušas sliktas copes dienas,vismaz 1 zivfte ir atstiepta,bet tā,ka nevienas,savādi...???
3:48 abi mierīgi guļ,gaisma palēnām aust un mazputniņi trallina savas rīta dziesmas!
4:19 abi ir pamodušies-Robis vēro apkārtni
4:28 Robim vēl nāk miedziņš,bet dikti jau nu gribas ēsti!
Šorīt Durbes pusē silts rīts +14 grādi,bet laika prognoze it kā mainīsies un paliks vēsāks,atkal jau sola ''arktiskās gaisa masas'',tad varbūt zivftes labāk ķersies?

Tā nu sanāk,ka vecāki vakardien vispār neparādījās un barošana nenotika-mazie visas dienas garumā badaini,tāds ''brīnums'' ir pirmo reizi-ir bijušas sliktas copes dienas,vismaz 1 zivfte ir atstiepta,bet tā,ka nevienas,savādi...???
3:48 abi mierīgi guļ,gaisma palēnām aust un mazputniņi trallina savas rīta dziesmas!

4:19 abi ir pamodušies-Robis vēro apkārtni

4:28 Robim vēl nāk miedziņš,bet dikti jau nu gribas ēsti!

abi mazie ērglēni pīkst un gaida brokastu-pat Robis,kurš parasti klusē,arī sācis ik pa brīdim saukt-ēsti ta gribās!
5:22 abi skatās vienā virzienā...
5:37 nu jau Robis guļus pozā,Vilnis sardzē...
5:44 pozas mainās,bet gaidīšana turpinās...

5:22 abi skatās vienā virzienā...
5:37 nu jau Robis guļus pozā,Vilnis sardzē...
5:44 pozas mainās,bet gaidīšana turpinās...
7:15 viss bez izmaiņām-nemaz nav jauki! 

- Lianaliesma
Labrīt!
7.53 Cik skarba ir savvaļas daba, tas arī atkarīgs no ērgļu pieredzes, varbūt arī no rakstura - cits enerģiskāks un neatlaidīgāks...
Abi mazie radenieki gaida...
7.53 Cik skarba ir savvaļas daba, tas arī atkarīgs no ērgļu pieredzes, varbūt arī no rakstura - cits enerģiskāks un neatlaidīgāks...

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.