🔒Jūras ērgļi Ziemeļkurzemē, 2018 (Cilla un Osis)
Re: Jūras ērgļi Ziemeļkurzemē, 2018 (Osis un Cilla)
Es iekopēju Mades tekstu,pievienoju Boses bildi un ieliku arī savā FB kontā. Made, piedod par autortiesību pārkāpumu un , nepaskatījos, kuram bija jāpaprasa atļauja par Boses bildes pievienošanu! 

Vismaz viens ērgļa bērns ir apmierināts. Daba zin labāk. Pat ja Knipuča žēl, tagad vismaz abiem barība būs
- karliiina_13
sarunaju karūsiņas...braukšu pakaļ pēc plkst. 16... īpašnieks teica, ka droši 20 litru trauku, lai ņemot līdzi... ceru rīt pati nogādāt zivis "Tiltakalnos" 

Uzrakstīju "Copes Lietu" redaktorei. Ceru, ka caur viņas kontaktiem arī kādu copmani varēs atrast.
- Ligzdas gariņš
karliiina_13,bet tu jau sarunāji taču ar alvuks1 ka brauksi?tad lūdzu sazvanaties un sarunājat konkrēti,karliiina_13 wrote: ↑22 Jun 2018 10:47 sarunaju karūsiņas...braukšu pakaļ pēc plkst. 16... īpašnieks teica, ka droši 20 litru trauku, lai ņemot līdzi... ceru rīt pati nogādāt zivis "Tiltakalnos"![]()
kurš ar ko brauc,vai tu pati brauc un ved zivis?telefons iepriekš ielikts,savādāk ka nesanāk nesmuki...
- karliiina_13
neesmu ar Alvuku vēl sazinājusies...Ligzdas gariņš wrote: ↑22 Jun 2018 10:54karliiina_13,bet tu jau sarunāji taču ar alvuks1 ka brauksi?tad lūdzu sazvanaties un sarunājat konkrēti,karliiina_13 wrote: ↑22 Jun 2018 10:47 sarunaju karūsiņas...braukšu pakaļ pēc plkst. 16... īpašnieks teica, ka droši 20 litru trauku, lai ņemot līdzi... ceru rīt pati nogādāt zivis "Tiltakalnos"![]()
kurš ar ko brauc,vai tu pati brauc un ved zivis?telefons iepriekš ielikts,savādāk ka nesanāk nesmuki...
Es tāpēc jau to liku, lai varētu paņemt, ja patīk

- karliiina_13
...ar alvuks ir sarunāts...kamēr viņš darbā, es pēc zivīm...rīt no rīta zivis vedam uz Madonu
(cerams, ka man ķersies
)

Paldies Tev par uzņēmību!karliiina_13 wrote: ↑22 Jun 2018 11:07 ...ar alvuks ir sarunāts...kamēr viņš darbā, es pēc zivīm...rīt no rīta zivis vedam uz Madonu(cerams, ka man ķersies
)
- Ligzdas gariņš
jāķerās,savādāk nemaz nevar būtkarliiina_13 wrote: ↑22 Jun 2018 11:07 ...ar alvuks ir sarunāts...kamēr viņš darbā, es pēc zivīm...rīt no rīta zivis vedam uz Madonu(cerams, ka man ķersies
)

- Ligzdas gariņš
alvuks1
Forumā noteikti ievietošu bildes ar Knipuci un viņa zivēm.

Ligzdas gariņš wrote: ↑22 Jun 2018 11:18 alvuks1
![]()
"Copes Lietu" mājas lapā un facebook lapā arī ir ielikta informācija (arī atļāvos ātrumā iekopēt Mades tekstu. Ceru, ka neņem ļaunā!). Pati soctīklus nelietoju, tā ka laipni aicināti dalīties tālāk, lai aizskan plašāk.
Paldies visiem kas darbojas, vai vienkārši jūt līdzi! Mēģināšu arī pārkopēt Mades ziņu, bet nezinu, vai ar tel. mācēšu. Tiklīdz varēšu - parādīšos.

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
- Ligzdas gariņš
puke,paldies!
jo vairāk dzirdīgas ausis,jo labāk
jo vairāk dzirdīgas ausis,jo labāk

Tvnet ar ir nopublicējis
- Ligzdas gariņš
TVNet publicējis LETA ziņu - šo, ja?
http://www.tvnet.lv/zinas/ekologija/792 ... as-ergliem
Biju gan domājusi, ka viņi rūpīgāk ziņos, skat kāda pēdējā rindkopa
nez, varbūt Dabas fondam vajadzētu precizēt, lai neizplata kļūdas.
http://www.tvnet.lv/zinas/ekologija/792 ... as-ergliem
Biju gan domājusi, ka viņi rūpīgāk ziņos, skat kāda pēdējā rindkopa

LDF mājaslapā tiešraidē novērojama putnu aktivitāte arī no zivjērgļu ligzdām Durbē un Ziemeļkurzemē, zaļās vārnas būra Ādažu poligonā, ūpju ligzdas Kurzemē, vistu vanagu ligzdas Rīgā un Melnā stārķa ligzdas Siguldā. VAS «Latvijas Valsts meži» iespējams vērot arī mazo ērgļu ligzdas.
Knips vismaz būs paēdis...Bet kā šodien- nedabūs ko uzkost?Cik sapratu- rīt ceļos uz Madonu