Paldies komentētājiem par caunas piefiksēšanu, paspēju vēl paskatīt videoierakstā, dikti knosījās un kasījās, taisni žēl palika nabagu...
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Thank you Māris, for the video of the starling. Finally we see the imitator who sings here every day!
Paldies par videoklipu par putnu. Visbeidzot mēs redzam imitatoru, kurš šeit katru dienu dzied!
Hildiņa wrote: ↑12 May 2018 15:59
Tā atkal bija čurkste
Labdien!
Nestrīdos, nelielos arī ar savu atmiņu, bet kaut kāds "velns mani dīda", ka tā bija nevis čurkste, bet lielā čakste. Vismaz man tā aizkavējies atmiņā, varbūt kļūdos. VIEDIE PALĪGĀ!!!
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Hildiņa wrote: ↑12 May 2018 15:59
Tā atkal bija čurkste
Labdien!
Nestrīdos, nelielos arī ar savu atmiņu, bet kaut kāds "velns mani dīda", ka tā bija nevis čurkste, bet lielā čakste. Vismaz man tā aizkavējies atmiņā, varbūt kļūdos. VIEDIE PALĪGĀ!!!
Māri, lai notiek - atstājam pirmo un pēdējo burtu !