Man arī makten žēl, ka ne šajā, nedz arī igaunīšu "zelta putniņu" ligzdās nenotika ligzdošana. Ļoti jau cerēju, bet neko - gaidīsim nākošo gadu.
Sveiki!Hildiņa wrote: ↑05 May 2018 14:36 5.maijs
Vairākas dienas neredzēts, ērglis ierodas 11.25 , bet kas te notiek ? Viņu kāds pavada no mazākas svara kategorijas un taranē vismaz 10 minūtes. Man HD nav uzstumjams līdz 1080 un nesaprotu, kas tas ir - žagata , sīlis ? Itkā žagatas ātrumam līdzīgs.Pasēž zarā un atkal metas uz ērgli. 11.43 ērglis dodas prom, bet arī tur skan viņa žēlošanās .
Žēl , ka nevaru ielikt video....![]()
Sandra L. wrote: ↑05 May 2018 23:38Sveiki!Hildiņa wrote: ↑05 May 2018 14:36 5.maijs
Vairākas dienas neredzēts, ērglis ierodas 11.25 , bet kas te notiek ? Viņu kāds pavada no mazākas svara kategorijas un taranē vismaz 10 minūtes. Man HD nav uzstumjams līdz 1080 un nesaprotu, kas tas ir - žagata , sīlis ? Itkā žagatas ātrumam līdzīgs.Pasēž zarā un atkal metas uz ērgli. 11.43 ērglis dodas prom, bet arī tur skan viņa žēlošanās .
Žēl , ka nevaru ielikt video....![]()
Bija aizķērušās pāris bildes...
Paldies !Ligzdas gariņš wrote: ↑06 May 2018 00:21 tā ir lielā čakste,arī pagājušo gad tiranizēja ērgļukus,
droši vien kautčkur netālu ligzda,tāpēc nepatīk ka ērgļi te lidinās.