Nebalsojam. Šodien līdz 24.00. šeit komentārā saucam vienu no šiem vārdiņiem. Līdz tam laikam visi, kuri kaut cik aktīvi seko, līdzdarbojās, būs jau kaut reizi pieslēgušies, ja nē ...

Māri, varbūt pagarinām mazliet, teiksim rīt līdz 10.00. Ja kāds šodien darbiņā un vakarā vēlu pārnāks un nepieslēgsies līdz tiem 24.oo. Es šoreiz par Ligzdas gariņu.
Droši, kaut līdz 12.00. Es šoreiz par ideju kā tādu, lai nebūtu jāiedarbina "bardaka"/balsošanas/ procedūra.Vērotāja wrote: ↑19 Apr 2018 15:23 Māri, varbūt pagarinām mazliet, teiksim rīt līdz 10.00. Ja kāds šodien darbiņā un vakarā vēlu pārnāks un nepieslēgsies līdz tiem 24.oo. Es šoreiz par Ligzdas gariņu.
Rīt līdz 10.00 būs ielūrējuši visi, arī tie, kas strādā vai vakarā kaut kur ciemojas.
Ja līdz 10.00 vairums būs apstiprinājuši piekrišanu vai vismaz neiebildīs, tad saucam par Tiju.
Te jau bij rakstīti argumenti ar to kā šis vārds lokās. Un teikumā vārds Tikai tiks tulkots, kaut rakstīts ar lielo burtu . Piemēram krieviski tavs pirmais teikums В чем вина «Просто»?