Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Labdien Bubučmājās.
Nupat sazinājos ar Jāni Ķ. par tiešraides pārrāvumu. Viņš raksta, ka pats šonedēļ neesot Latvijā, bet Pēteris Daknis apsolījies sestdien samainīt akumulatorus.
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
17.februāris
Labdien! Paldies! Kamera atkal strādā!
15.00
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Ūpju kamerai tas ir īpaši svarīgi, jo video arhīvs tehnisku iemeslu dēļ netiek saglabāts, tātad, forumiešu darbs ir vienīgais arhīvs.
Šajā sakarā es gribētu mudināt saglabāt bildes un video arī savos datoros, lai sezonas beigās varētu apkopot, jo tiešsaistes bilžu uzglabāšanas vietās ar laiku viss pazūd, kā arī pie bilžu ielādes var tikt pasliktināta šakotnējā kvalitāte. Arī būtiski notikumus fiksēt iespējami lielākajā izšķirtspējā, pilna ekrāna režīmā un youtube video kvalitāti ieslēdzot uz maksimālo - 1080p, protams, ja vien tas tehniski ir iespējams.
Pēdējās nedēļas arī nedaudz eksperimentēju ar attēla apstrādes iestatījumiem dažādos laikapstākļos, šobrīd panākts šķietams optimums un bilde vairs neizskatās tik sintētiska.
Pirms jebkura mana ieraksta pārpublicēšanas medijos lūdzu sazināties ar mani. Ziņas, izraujot no konteksta, mēdz nebūt pilnīgas.
01:58 bišku pasēdējis ligzdā un pasaucis,Bubo aizlido...
5:11 dzirdamas,liekas,ka divu ūpju sasaukšanās,līdz brīdim,kad viens no viņiem asti pacēlis ielido ligzdā,varbūt šoreiz tā ir Bo(?)