Paps atnesa zivi un uzreiz ķeras pie barošanas.

Nu, re kā... Liekas, ka tad ne par velti turējos pretī, ka šogad situācija ligzdā nav kā ierasts, bet ir otrādi un savādāka, un tomēr jāuzticas tiešraides saimniekiem.Sunshine wrote: Liekas, šī tiešām ir salīdzinoši īpaša situācija, ko varam vērot! Tas tiešām nav bieži, kad baltgalvas ērgļu ligzdā dominē jaunākais bērns.
Feja, nu, galvenais, ka tagad viss ir noskaidrots un skaidrība pavisam droši ieviesta!Feja wrote: Nu, re kā... Liekas, ka tad ne par velti turējos pretī, ka šogad situācija ligzdā nav kā ierasts, bet ir otrādi un savādāka, un tomēr jāuzticas tiešraides saimniekiem.Vienu brīdi juceklis gan bija. Tad var likt pie malas bailuļus un bosikus un abus saukt viņiem piedēvētos E ciparos.
Feja, varu tikai pievienoties katram vārdamFeja wrote:17.13 Liekas, ka šajā ērgļu ģimenē pamazām vien gādīgo, sirsnīgo un mierīgo auru būs ienesis M15 ar savu attieksmi. Bērni pārēdušies,
bet tētis vēl sniedzās, lai iestuķētu mazajā knābī kādu zivs gabaliņu. Līdz ar M15 Harieta arī ir daudz rūpīgāka, ērglēni mierīgāki. Pārtikas pārpilnība.
Feja, ja godīgi, man liekas, te mēs atkal cilvēciskojam (pret ko Tu pati iebildiFeja wrote:17.13 Liekas, ka šajā ērgļu ģimenē pamazām vien gādīgo, sirsnīgo un mierīgo auru būs ienesis M15 ar savu attieksmi. Bērni pārēdušies,
bet tētis vēl sniedzās, lai iestuķētu mazajā knābī kādu zivs gabaliņu. Līdz ar M15 Harieta arī ir daudz rūpīgāka, ērglēni mierīgāki. Pārtikas pārpilnība.
Ja godīgi, arī par šo joprojām šaubos. Pirms laiciņa jau rakstīju Fejai - vērojot šo ligzdu visu laiku, karu dienu kopš pirmā brīža, mans viedoklis arī ir - viņi nav samainījušies. Arī es nepamanīju šo brīdi, kad tas notika. Un lianaliesmai ir pilnīga taisnība - viņu čiepstieni (un vispār uzvedība) ir atšķirīgi jau no pirmās dienas.lianaliesma wrote:Interesants ir šis vērošanas gads
2. Par bērniem manas un vairāku LK forumiešu (http://www.looduskalender.ee/forum/view ... 39#p563339) domas nemainās.
Vienkāršāk būtu piekrist moderatoram, jo viņš ik dienas vēro. Taču izsaku tikai savas domas, jo tie argumenti, kas ir dzirdēti, neiztur kritiku. Gribētos dzirdēt argumentus, kas pārliecina.
Feja, nu bet protams, ka vari!Feja wrote:Sunshine, es tak varu cilvēcīgi pajūsmot un papriecāties par foršo tēti M15.![]()