lianaliesma,
esmu tāds pat cilvēks no malas kā Tu 
Vienkārši sākumā te nāca diezgan daudz spami un nebija kas tos izdzēš un man piedāvāja būt par moderatoru, jo bieži te uzturos. Manas tiesības aprobežojas ar tiesībām izdzēst neatbilstošas ziņas, sadalīt, apvienot utt, bet ar foruma Administrāciju gan man nav sakara.
Kas attiecas par foruma atmiņu - apmēram gadu pēc atvēršanas tā vienreiz jau bija pilna. Tad uzrakstīju foruma Administratoram, viņš atbildēja, ka atmiņa bija 1Gb, kuru viņš palielināja līdz 2 Gb. Kopš tā brīža ir pagājuši divi gadi un saliktas diezgan daudz bildes.
Forums, domāju, domāts daudziem cilvēkiem. Bet šis ir vienīgais šāda tipa forums, kur ir atļauja ievietot bildes pašā forumā. Manuprāt tas ir nepareizs lēmums, LK pirmajā gadā arī atļāva likt bildes forumā un tas bija pilns pēc pusgada. Tad bildes izdēsa un turpmāk atļāva tikai ārējās bildes. Tā ir parasta prakse visos forumos, kur liek daudz bilžu. Bezmaksas forumi nav tik bagāti, lai varētu finansēt milzīga apjoma vietas uz serveriem.
lianaliesma, vasarās vēl te cilvēki apgrozās, ziemā, kā redzi, mēs te divatā tērzējam. Kāds jau arī ienāk paskatīties (spriežot pēc skatījumu skaita)
Mums pašām jāizlemj ko darīt - gaidīt kad forums nobloķēsies vai tomēr pašām patīrīt to atmiņu.
Mans piedāvājums - es pārlikšu imageshackā 2011. un 2012. gada ērgļu bildes. Bet Tu tomēr izpēti tos bilžu serverus un palēnām pārliec savas bildes no foruma serveros saglabājot tās.
Proti, tehniski tā - Tu paralēli atver kādu no bilžu serveriem un pa vienai taisi vaļā savas ziņas.
1. Pa vienai iekopē bildes atpakaļ datorā;
2. Ievieto to ārējā serverī;
3. Iekopē servera saiti uz bildi savā komentārā;
4. Izdzēs bildi no foruma.
Tādā veidā Tavai komentāri nemainīsies un paliks tādi paši, bet bildes būs nevis forumā, bet resursā.
Ir arī alternatīva iespēja - Tu vari mēģināt rakstīt Dabasdatu administrācijai (nevis foruma, bet tai, kas lielajos Dabasdatos atrodama sadaļā kontakti) ar lūgumu pielikt vēl vienu Gb. Ja atradīsies vieta, uz kādu laiciņu tas problēmu noņems, taču pēc kāda laika tā radīsies atkal.