http://www.goris.lv/dazas-zinas-par-2017-gadu/
Mājas tīrīšana VAR būt vienkārša un ātra, turklāt ar ilgstošu un patīkamu efektu.
Vēlies uzzināt, kā?
Piesakies ikdienas uzkopšanas meistarklasei, kurā stāstīsim par knifiņiem, kā padarīt savu ikdienas uzkopšanu vieglu un patīkamu, turklāt izmantosim dabai draudzīgus un pilnīgi ekoloģiskus uzkopšanas līdzekļus.
Ja Tev kaut reizi ir bijusi sajūta, ka telpu uzkopšana ir kā nemitīga cīņa ar putekļiem, kurā nav iespējams uzvarēt, šī meistarklase ir domāta tieši Tev! Tā noderēs gan privātpersonām, kas vēlas atvieglot un padarīt patīkamu savu mājas uzkopšanas rituālu, gan uzņēmumu pārstāvjiem, kas vēlas pilnveidot vai uzlabot savu apkopēju darbu.
Meistarklasē stāstīsim:
• kas veido uzkopšanu,
• kāda loma ir atbilstoša inventāra izvēlei
• kā pareizi lietot tīrīšanas līdzekļus, lai tie savu darbu veiktu patiešām efektīvi un samazinātu fiziska darba nepieciešamību,
• kādas ir atbilstošākās un efektīvākās tīrīšanas metodes dažādiem netīrumu tipiem,
• kā atpazīt uzkopšanas līdzekļus pēc to īpašībām un atrast sev piemērotāko,
• būs arī praktiski demonstrējumi, lai uzskatāmi redzētu tipiskākās kļūdas un to iespējamos risinājumus.
Meistarklase notiks 07.februārī, plkst. 18.00, SemaraH Hotel Metropole, Aspazijas bulvārī 36/38, Rīgā. Tās ilgums apuveni 3 stundas, atkarībā no cilvēku skaita un jautājumu daudzuma.
Cena 20.00 eur. Visi meistarklasē nopelnītie līdzekļi tiks ziedoti Latvijas melno stārķu aizsardzībai.
Nūūūū! Es speciāli mājās sameklēju viskošāko....!!! Un šitā izblamēt, pataisīt par snaiperi!d.e. wrote: ...pārējie bijām kā snaiperi nomaskējušies. ...
Eu, bet tiešām bija tak tāda arī Tev!MĀRIS wrote:Nūūūū! Es speciāli mājās sameklēju viskošāko....!!! Un šitā izblamēt, pataisīt par snaiperi!d.e. wrote: ...pārējie bijām kā snaiperi nomaskējušies. ...![]()
![]()
Labi, ka kāds reizi pa reizei uzjundī no apziņas snauda...forelljjanka wrote: StrazdMāris savā elementā!![]()
Paldies, forelljjanka, par tādu lietu pat nebiju iedomājusiesforelljjanka wrote:.....
Nobeigumā vēl viena,ligzdu meklētājiem svarīga ziņa,ar ko saskāros sestdien!Šobrīd Latvijas mežos intensīvi medī!Pirmkārt,ejot mežā velciet kaut ko spilgtās ,nedabīgās krāsās(der kaut vai vestes,bet labi arī cepures),otrkārt ,izdzirdot dzinējus ejiet tiem pretī,satiekat un noskaidrojiet ,kur stāv masts,nekādā gadījumā netuvojaties mežmalai vai izcirtumiem,mednieki protams tīšam pa cilvēkiem nešauj,taču medījumam netrāpījušās lodes lido tālāk, jums atrodoties mežā,koki tās apturēs. Ne žagariņa turpmākos meklējumos!
Beidzot es arī esmu nobriedis šai pastaigai pa mežu, līdz ar to ir vēl četras vietas transportā.Simba wrote:Labrīt
10.februārī melno stārķu ligzdu meklēšanā piedalīsies:
Simba (ir auto)
Māris Strazds
Ieinteresētā
Storkgirl
Vabolīte
Kur tieši meklēsim, to izlemsim pēc 5.februāra, vadoties pēc laikapstākļiem
Interesenti, lūdzu piesakieties
Jā, tā bija - ticamākais jau, ka 24.februārī, ja ne tas rozā kaķis, lai pa svētdienu var athodņaku sarīkotLigzdas gariņš wrote:MĀRI,tu tak tiešām i traks,pērsies uz Viļaku![]()
/tikai un vienīgi labajā nozīmē
/
vai pareizi sapratu,ka otrais brauciens ir 24 vai 25 februārī,ja jā tad es jau sēžu braucamajā
bet 10 diemžēl ielikts strādāt,mēģināšu pamainīties,bet cerību maz...
MĀRIS wrote:Izskatās, ka laika apstākļi būs pateicīgi Viļakai.![]()
https://www.yr.no/sted/Latvia/Vilaka/Vi ... arsel.html
Tev šķiet, ka nelabvēlīgi? Man jau gribētos pat vēl lielākus mīnusus pirms tam, lai dumbrājs tiešām sasalis un ir mazāks risks izlauzties kādam ledum cauri. Atceros no pēdējā brauciena, kur it kā ledus bija pa virsu, bet siltās zemes straumes to kausēja un itin ērti varēja tam cauri izlūzt. Tas purvājs, kuram malāmies cauri, spīd mums arī Viļakā, un pat vēl lielāks - tāpēc tur tiešām nepieciešams kreftīgs ledus.Ieinteresētā wrote: Redz kā tie laika apstākļi mums nelabvēlīgi mainās katru dienu.
https://www.yr.no/sted/Latvia/Vilaka/Vi ... arsel.html
Aa, sapratu Tavu domu, piedodIeinteresētā wrote:Es runāju par to, ka ar katru dienu tie mīnusi arvien mazāki paliek. No solītajiem -18 grādiem nu jau virs tikai -13. Kas būs tālāk? Tas jau ir nepietiekoši Viļakai!