Aizlidoja, lai aizdzītu tālāk.

Feja, nepierakstu Harietai neko liekuFeja wrote:Tikai man šogad Harietas uzvedība, lasot Tavus komentārus, liekas īpaši enerģiska.Nu tāda jau viņa arī droši ir...
Viss tak ir kārtībā, Sunshine.Sunshine wrote:Feja, nepierakstu Harietai neko liekuFeja wrote:Tikai man šogad Harietas uzvedība, lasot Tavus komentārus, liekas īpaši enerģiska.Nu tāda jau viņa arī droši ir...
Vienkārši pirmo gadu tik rūpīgi sekoju ligzdai ik dienas.
Tieši regulāri skatoties, arī daudz vairāk var redzēt un pamanīt šos interesantos momentus un izlēcienusCitus gadus neesam tik bieži vērojuši, īpaši jau laikā pirms oliņām. Tāpēc Tev liekas, ka pēkšņi Harietu iztaisu tādu vai citādu.
Kad skatās regulāri, ik dienas, beidzot sāk iezīmēties skaidrāk raksturs, uzvedības momenti, ko vērojot retāk var nepamanīt.
Feja, man šo abu ērgļu vērošana kļuvusi par sava veida meditāciju..Feja wrote: Viss tak ir kārtībā, Sunshine.Paldies, ka caur Tavu redzējumu vairāk iepazīstam šo savdabīgo ērgļu pāri. Pagājušajā sezonā nebija video attīšanas iespējas. Bija jāķer momenti. Ko paspēja, ko nepaspēja. Šogad tā ir liela priekšrocība. Galvenais, lai Tev pietiek izturība šo vezumu pavilkt.
Sunshine, nu bet tas ir ļoti jauki un pozitīvi.Sunshine wrote: Feja, man šo abu ērgļu vērošana kļuvusi par sava veida meditāciju..Lieliski palīdz atslēgties un atieties no darbiem, un paņemt mazu atelpas brīdi. Vēroju un vienkārši uz to brīdi aizpeld domas no visām pārējām lietām..
Lieliskā Hamleta ligzdas komanda darbojas kā saskanīgi zobratiņi.Around 4:30 am Juliet thought she heard something and immediately went into her protective mode with wings widespread after recent owl activity at the nest. Fortunately, it was a false alarm and all is well.