Vērotāja wrote:Laikam jau tiešām viņš kāpa lejā. Nevar taču trīs mēnešus sēdēt kokā

Vērotāja wrote:Laikam jau tiešām viņš kāpa lejā. Nevar taču trīs mēnešus sēdēt kokā
lianaliesma wrote:Vērotāja wrote:Laikam jau tiešām viņš kāpa lejā. Nevar taču trīs mēnešus sēdēt kokāVērotāj, cik patiesi satraucies par lāčuku!
Nevarēju neielikt no privātās sarakstesd.e. wrote:[..]Made wrote:Man bija tikšanās ar mūsu foruma lasītāju no Amerikas - viņas putnu barotavu apmeklē savvaļas tītariEs gan nepajautāju, ar ko baro...
Tur jau kā riktīgam vistu pulciņam jāgādā ziemas krājumi..
Tītaru barotava...oi nē, es laikam nesāktu barot, tur tak ar ķerru jāved ēdamais !
Nevedu, nevedu pārtiku tačkām. Tikai kādu sakaltušu baltmaizīti nomērcēju. Tītariņi tādi pieticīgi putniņi, paknābājas zem barotavas, kas citiem putniem pāri palicis, un lēnu garu soļo uz nākošo māju. Te barotavas ir pie katras mājas, tāpēc, kamēr jau visu pagastu apstaigā, punči laikam pilni. Smieklīgi bija, kad vienu nakti viss bariņš bija ieposies uz naktmieru mūsmājas vilkābelē.
Tie putni ir tik milzīgi, ka nevar saprast, kā īsti kokā uztrausās. Bet tas nemaz nav pareizi, tītari labi lido, esmu redzējusi...
Man gan no viņiem vienmēr bijis bailLa Marie wrote:Ui, cik forši!
Mums kādreiz mājās bija tītari! Viņi sargāja vistu harēmu no vanagiem, kā arī neatteicās bumbu dzenāt, ja tikai paripināja.![]()
Man ļoti patika tītari - vēl tagad māku atdarināt viņu skaņas.
Made wrote:Tagad ir skaidrs, kāpēc Spankijs ir mīļais bērns
Made wrote:Tagad ir skaidrs, kāpēc Spankijs ir mīļais bērns