Labrīt!
7:43 Šajā pusē sniegs pamatīgi sasnidzis,riktīgi ziemīgs skats uz purvu un klinšu ērgļa ligzdu!

Uģis Bergmanis wrote:Godātie Vērotāji! Informēju, ka pēdējās dienās abu purva kameru darbība ir apstājusies saistībā ar nepietiekamu gaismas daudzumu - saules paneļi ražo mazāk strāvu, nekā tiek patērēts. Dienas kļūst arvien īsākas un un ir apmācies. Kādā saulainākā dienā kameru darbība atjaunosies.
Es arī pētīju Maļeviča "Melno kvadrātu" un pat kompi vainoju nez kādā nesaderībā ar tiešraidi !Made wrote:Nav nekādas informācijas, kāpēc nerāda... varbūt tikai es neredzu?
Paldies par info ! Gaidām sauli !Uģis Bergmanis wrote:Godātie Vērotāji! Informēju, ka pēdējās dienās abu purva kameru darbība ir apstājusies saistībā ar nepietiekamu gaismas daudzumu - saules paneļi ražo mazāk strāvu, nekā tiek patērēts. Dienas kļūst arvien īsākas un un ir apmācies. Kādā saulainākā dienā kameru darbība atjaunosies.
d.e. wrote: Es arī pētīju Maļeviča "Melno kvadrātu" un pat kompi vainoju nez kādā nesaderībā ar tiešraidi !![]()