Dažāda informācija par melnajiem stārķiem 2019-2025

Ciconia nigra - Black Stork
Made

Re: Melnie stārķi Zemgalē, 2017 (Zīle un Ozols)

Post by Made »

Puķe, paldies! :))
Tu piefiksēji mirkli, kura nav manās bildēs, jo asums tikai vienā galā izdevās.

Image

Toties manā atmiņā tas ir - Māris uzreiz pēc tam teica - nu re, ja nebūtu atnākusi, nebūtu to sūnu nobildējusi :P jo es visu laiku spirinājos pretī ganīšanai - sak, man nebūs trauma, ja arī neaiziešu līdz galam, jo JAU ir labi tāpat ar to, kas ir :)
Viņš pretī nerunāja, bet arjegardu nepameta :lol: Nu jā, tagad vismaz zem vienas ligzdas esmu stāvējusi, paldies visiem vedējiem! :D
~~~~
Ak, paskatījos vēlreiz, ka Tā bilde, kur es sūnu fotografēju, ir tieši Raganietei! Izvilināji labu emociju stāstu :D

Puķe, man īpaši patīk par to MS, kas "sēž ligzdā" :P
Last edited by Made on 07 Nov 2017 08:23, edited 2 times in total.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

:lol: :P
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Sarmīte

Post by Sarmīte »

Made wrote:Raganiete, kas notika, ka nav vairs adreses uz Tavām bildēm? Tiesa, tur divas bildes nez kāpēc nerādījās, bet, kad es lejuplādēju, tad gan varēju apskatīt visas. Man patīk Tavas rozīnītes :D un par otro ligzdu jo sevišķi kāri skatījos katru bildi. Paldies! Man viņas ir :P
Tas labi,Made,ka paspēji :)
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Made wrote:Raganiete, kas notika, ka nav vairs adreses uz Tavām bildēm? Tiesa, tur divas bildes nez kāpēc nerādījās, bet, kad es lejuplādēju, tad gan varēju apskatīt visas. Man patīk Tavas rozīnītes :D un par otro ligzdu jo sevišķi kāri skatījos katru bildi. Paldies! Man viņas ir :P
Vai... bija Raganietes bildes?
Cik žēl, ka neredzēju. Man arī ļoti patīk nianses Raganietes bildēs un emocionālais skatījums.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Raganiete wrote:
Made wrote:Raganiete ...Man viņas ir :P
Tas labi,Made,ka paspēji :)
Es gan nepaspēju. :cry:
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Ligzdas gariņš

Post by Ligzdas gariņš »

Labrīt!
es ar vakar ar vienu miegainu aci redzēju Raganietes bildes ;) kur palika,vai pa nakti kāda cauna aiznesa?
paldies visiem paparazzi un cerams arī Raganiete parādīs tomēr savus bilžukus visiem,paldies!
vienā Raganietes bildē pie pirmās ligzdas ir redzama vēl viena saistoša detaļa ar Zīļuku valstību/ne tikai ozols/un tā ir sīka upīte :P
man ir tāds jautājums,vai tiešām neviens nenobildēja to lielo bebra krāvumu - dambi?
puke

Post by puke »

Noteikti nobildēja bebru dambi. Gāju pēdējā un pirms manis kāds noteikti bildēja (Simba man šķiet). Pašai arī ir viens kadrs no bebriem, bet tāds neizteiksmīgs. Uzlikšu visas bildes kaut kad uz failiem.lv. Tikai tagad skrējiens tik traks, ka būs bišku jāpagaida. Vēl jau būs La Marie skaistās...
Simba

Post by Simba »

Ligzdas gariņš wrote: man ir tāds jautājums,vai tiešām neviens nenobildēja to lielo bebra krāvumu - dambi?
Reku viš i :D
Aizmugurē lielais ūdens klājums, tiešām garš bija tas uzpludinājums
Image

Lielā siena :D
Image

Un tāda maza, maza tērcīte, kurai aizmugurē lielais ūdens :P
Image
Simba

Post by Simba »

Raganiete wrote:...
Raganiet, Tu nākamreiz vismaz pabrīdini, ka tai laikā mums jābūt forumā, lai izķertu bildes, kas uz mazmirklīti parādās :lol: Savādāk te tāda laimes spēle šobrīd ir sanākusi :P :P :P
d.e.

Post by d.e. »

Labadiena ! ;)
Ar lielu, lielu, lielu interesi izlasīju atstāstus par svētdienas ekspedīciju ! Mīļie, Jūs esat lieliski ! Image
Varu vien iedomāties emocijas kādas ir izbaudot visu meža burvību sākot no pielijušām gravām un bebrainēm, beidzot ar stārķu ligzdām koku galotnēs un kur nu vēl zupas katls...! :D Milzīgs paldies par daudzajiem, krāšņajiem fotomirkļiem, bildes skatoties rodas tāda realitātes un bezmaz klātbūtnes sajūta ! :) Paldies ! :)
Sarmīte

Post by Sarmīte »

Simba wrote: Raganiet, Tu nākamreiz vismaz pabrīdini, ka tai laikā mums jābūt forumā, lai izķertu bildes, kas uz mazmirklīti parādās :lol: Savādāk te tāda
laimes spēle šobrīd ir sanākusi :P :P :P
Kas nu tā,Simba,par laimes spēli? ;) Forumā mēdz būt forumieši un arī šoreiz bija bijuši ļoti ilgi.Sapratu,ka neviens nav skatījis un pat nepamanīs,ka vairs nav. ;)
https://failiem.lv/u/dqmmsh7a
Simba

Post by Simba »

Raganiete wrote: Kas nu tā,Simba,par laimes spēli? ;) Forumā mēdz būt forumieši un arī šoreiz bija bijuši ļoti ilgi.Sapratu,ka neviens nav skatījis un pat nepamanīs,ka vairs nav. ;)
https://failiem.lv/u/dqmmsh7a
Paldies :P
Mums, tai skaitā man ir reizēm nepieciešams drusku vairāk laika. Jo visa kā ir tik daudz un intensīvi, ka brīžam sanāk tikai tik daudz, lai ātri apdzēstu kādu ugunsgrēku, bet bildes gribas tā mierīgi, plūstoši baudīt. Neba ķert un grābt. Saproti lūdzu arī mūs ;) Turklāt Tavas bildes vienmēr visi novērtē, tāpēc nedomāju, ka "neviens nav skatījis un nevienam nevajag" ir objektīvā realitāte Tavā gadījumā :)
Vēlreiz mīļš paldies :D
La Marie

Post by La Marie »

Sveicieni visapkārt!
Šeku būs vēl viens lērums ar bilžukiem no sērijas: melnā vārna un melnā stārķa ligzdu meklējumi.
https://www.failiem.lv/u/8vvemm99#_
Būs pieejami 2 mēnešus, sākot no šodienas.

Šoreiz man jāsaka tāpat kā citi teica teica: brist, skatīties zem kājām un virs galvas, un vēl fotogrāfēt bija gandrīz neiespējami. :D
Pie pēdējās ligzdas gaismas bija tik maz, ka nācās bildes drusku pabalināt, lai vismaz kaut kādas kontūras nojaustu. :D
Lai možš noskaņojums un veiksmīgi tālākie putnu vērojumi!

p.s. Man patiess prieks par jaunajiem mūsu pulciņā, kuri izrādījās daudz, daudz zinošāki putnu lietās un spalvās nekā es.
Bija kam prasīt padomu, bija ar ko padalīties dejošanas pieredzē, bija kas papozē uz kritušo koku stumbriem! ;) Ceru, ka dosimies vēl kādās kopīgās ekspedīcijās! :)
Sarmīte

Post by Sarmīte »

Paldies,La Marie!Cik labi,ka esi nofotografējusi gailenes, :) uzreiz to neizdarīju un tad atcerējos jau atpakaļceļā ;) Spēki arī bija galā :oops:
La Marie

Post by La Marie »

Raganiete wrote:Paldies,La Marie!Cik labi,ka esi nofotografējusi gailenes, :) uzreiz to neizdarīju un tad atcerējos jau atpakaļceļā ;) Spēki arī bija galā :oops:
Man liekas, mana personība ir dalījusies starp gaileņu un ligzdas bildēšanas perspektīvu. :D
Made

Post by Made »

Kad es padarīšu darbiņu priekšniecei, tad ceru Tavās bildēs beidzot sameklēt kādu eglīti :lol: Paldies, La Marie, arī par debesu un koku zaru grafiku! :P visu nemaz kārtīgi nepaguvu paskatīt, vajag kā Simba teica - tādu īstu pauzi, lai var ļauties :)

atradu! :D nez kāpēc man tās rūp :P
Image
Simba

Post by Simba »

Man savukārt ļoooti dīvaini bija klausīties M.Strazda komentāru, kur viņš norādīja, ka "šis ir mežs!" - gan tas, kas iepriekšējā Mades bildē, kur viņa mēģina atrast eglītes, gan manā nākamajā, kur tās eglītes gan ir pamanāmākas, taču parodija par mežu un ironiskums tam visam cauri spiežas. it īpaši kontekstā ar M.Strazda pēcējo rakstu mežu sakarā :roll:

Image
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Simba, starp kailcirti, kur klajš lauks meža vidū paliek gadu desmitiem un šādu egļu jaunaudzīti, tomēr eglītes ir labāk. Vismaz cerīgāk.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
puke

Post by puke »

Te arī solītais links uz manām bildēm - https://failiem.lv/u/bttb7xz5
puke

Post by puke »

La Marie wrote: p.s. Man patiess prieks par jaunajiem mūsu pulciņā, kuri izrādījās daudz, daudz zinošāki putnu lietās un spalvās nekā es.
Bija kam prasīt padomu, bija ar ko padalīties dejošanas pieredzē, bija kas papozē uz kritušo koku stumbriem! ;) Ceru, ka dosimies vēl kādās kopīgās ekspedīcijās! :)
Man arī ļoti, ļoti patika. Paldies par foršo kompāniju un stāstiem! ;-)
Puke
Post Reply

Return to “Melnais stārķis”