Prieks par cilvēku entuziasmu,tomēr,nojaušot ka ,vismaz daļa no jums ir ar mežu uz jūs,silti iesaku,viedtālruņos nolādēt kādu programmiņu,kur iespējams atrast savas koordinātes(Googles Maps vai Jāņa Sētas-Baltic Maps(to pēc iespējas tuvāk pasākumam,jo kādu nedēļu darbojas demoversija ar pieeju satelītattēlam par velti).Var arī kādu iGO(tur gan pašvaka karte,bet koordinātes vienalga iespējams atrast no atrašanās vietas),tās savukārt var paziņot,kad esat apmaldījušies.Baltic Maps vai Gūgles Maps apskatieties kur atstājāt auto,iegaumējiet(vai ielieciet punktu ,ja tas iespējams),apmaldoties un skatoties kur ejat,varēsiet atrast.Uzlādējiet mobilos,ja ir,paņemiet līdz akumulatoru "bankas" vai rezerves aķīšus.Ticiet man, es zinu ko runāju,šogad projekta ietvaros atradu gandrīz 50 plēšputnu ligzdas,no tām 9-as mazo ērgļu,arī 1,5 melno stārķu

,vienalga vairākkārt nācās izmantot Maps lai atrastu ceļu ārā no meža.Vasaras otrajā pusē ĶuzesJānis piešķira man Garmin,ja kādam ir,vai var aizņemties,ideāli.Tikai pirms tam mazliet jāapgūst,un protams-rezerves akk.
Manuprāt arī mazliet par agru,lapas vēl nav nobirušas,kad tās nobirst ,ligzdas atrast daudz vieglāk,jā ,zābaki ar šobrīd nevar būt par garu!Katrā ziņā-ne spalvas!