Tavs čaklo pirkstiņu darbs ir ļoti vērtīgs, jo līdz ornitologiem šī info tikai tagad ir aizgājusi, paldies

Labrīt!Simba wrote:Sveiki, mīlīši
Ir ienācies piedāvājums no Māra Strazda![]()
Ja ir interesenti, tad kopā ar Māri Strazdu mēs, kāds interesentu bariņš, varētu uzrīkot tādu kā meža talku un mēģināt konkrētās vietās atrast nezināmas, bet esošas ligzdas, par kurām liecina novērojumi.
Vietas atrodas tālu un dažādos Latvijas galos, pasākumu varētu organizēt ar pikniku un varbūt pat nakšņošanu vai arī rīkot šo pasākumu divās daļās - vienā dienā, piemēram, Kurzeme (Pāvilosta), tad ir vēl Viļakas pusē un Ilūkstes novadā. Droši vien vēl kāda vieta atradīsies, ja vien būs interesenti, kas šo avantūru atbalstītu
Lūdzu, padiskutējam kopā - vai ir interesenti (fiziski staigātāji) un vai ir vēlme. Man kā iesaistītajai šī liekas fantastiska iespēja praktiski atbalstīt stārķu uzskaiti (monitoringu), turklāt, tāpat kā vakardien klātienē skaitīt putnus ar ornitologu, tieši tā arī kopā ar ornitologu meklēt ligzdas ir fenomenāla pieredze
Jā, fb lapa būs, taču šobrīd šis vēl ir izstrādes stadijā. Tiklīdz būs, došu noteikti ziņuVērotāja wrote:Simba, kā beidzās FB lapas veidošana? Vai MS to akceptēja?
Upīte arī man bija pārsteigums, jo neviens jau neteica, ka kas tāds būsLigzdas gariņš wrote: ieraugot šo upīti![]()
mani sāk mākt šaubas,ja būs jāšķērso tādas vietas,tad es noteikti izpeldēšos vai palikšu šai pus krastā
![]()