Jā, Mīce, kad brauksi gar Ādažiem, uzzvani, iedošu līdzi savu artavu pasākumam - papīra dvieļus, salvetes un tualetes rullīšus, ...

Ļoti žēl,Lianaliesma,ka nebūsi man ceļabiedroslianaliesma wrote:Nu tā, lai ar līdz pēdējam domāju, ka izkārtošu visu tā, lai brauktu, tomēr netikšu šoreiz. Bet domās būšu ar jums, noteikti būs jauki. Izklaidējieties uz nebēdu un ieliekat forumā daudz bilžuku![]()
Jā, Mīce, kad brauksi gar Ādažiem, uzzvani, iedošu līdzi savu artavu pasākumam - papīra dvieļus, salvetes un tualetes rullīšus, ...
Mīļā Made, paldies, es bildes safotogrāfēju, un orientēšos pēc tām! Uz tikšanos! Pierakstīju Vērotājas tel. ja iestrēgšu, zvanīšu!Made wrote:Ja kas, paskatījos Googlē ceļu no Mētrienas tālāk, te ir bildītes
No Jurjāniem pa to ceļu Google tālāk nebrauc, bet nevar arī nekur citur aizbraukt kā tikai uz Medņuriestiem, ja tam Jurjānu māju pudurim tiek garām.
Ceru, ka pareizi sapratu.
Te ir 5 bildes
https://failiem.lv/u/2p3ff7vv
Ceļa bildes no tām vietām, kur sarkanie punktiņi - izbrauciens cauri Jurjāniem.
Mēs ar Madaru pa divām gan jau kaut kā uz zvaniem atbildēsimVērotāja wrote:Mīce, pieraksti arī d.e. numuru noteikti!
Ja es stūrēju pa šoseju, es telefonu neceļu. d.e. ir pieredzējušāka braucēja, viņa telefonu varbūt var pacelt.
d.e., izbraukšu 12.15., domāju, ka Pļaviņās būšu vēl pirms 14.00.
Ak vai! Man tikai makaroni ar gaļu(it kā)... Jauku jums visiem pasākumu!Pūka wrote:Made uzņemta. Mašīna nokomplektēta. Vietas pašiem tik tikko pietiek....salons smaržo pēc siltiem pīrāgiem
Iepriekš LaMarie bija ar ārkārtīgi veikliem pirkstiem, kas no fotoaparāta prata šeit ievietot bildesSandra L. wrote:Laikam Medņuriesti ir galīgā nezonāNeviena pati bildīte vēl nav
Simba wrote: Bet! Viņiem visiem tur iet ļoti jauki - tikko saņēmu zvanu, kurā dzirdēju kopējas dziesmas Māra ģitārspēles pavadībā, ugunskura sprakšķus un esošais sirdssiltums, pozitīvā noskaņa un jaukā atmosfēra arī bija manā aparāta pusē jūtama, un caur šo ziņu ceru, ka mazdrusciņ arī šeit tas iespīd