Ielido bez zivi

es arī pēc Shiko uzrakstītā čatā gāju cauri visām lapām un skatījos-dažās bildēs jā,vēders ir balts,bet zemāk atkal ir brūngans-grūti saprastHildiņa wrote:Vai tikai man šķiet , ka 14.32 nav Teo ? Šim ir citādāks vēdergals
Tas bija Teomega2 wrote:es arī pēc Shiko uzrakstītā čatā gāju cauri visām lapām un skatījos-dažās bildēs jā,vēders ir balts,bet zemāk atkal ir brūngans-grūti saprastHildiņa wrote:Vai tikai man šķiet , ka 14.32 nav Teo ? Šim ir citādāks vēdergalsvēl varēja to pakausi papētīt(kurš zin),vienā momentā bija pagriezis galvu,bet tomēr jau liekas,ka bija Teo
tas tiešām bij Teo,viņu var viegli atšķirt pēc traumētās acītes,kaut aci vairs neesmu redzējusi ka šis miegtu ciet,bet ir palikusi neliela svītra:skarleta wrote:Tas bija Teomega2 wrote:es arī pēc Shiko uzrakstītā čatā gāju cauri visām lapām un skatījos-dažās bildēs jā,vēders ir balts,bet zemāk atkal ir brūngans-grūti saprastHildiņa wrote:Vai tikai man šķiet , ka 14.32 nav Teo ? Šim ir citādāks vēdergalsvēl varēja to pakausi papētīt(kurš zin),vienā momentā bija pagriezis galvu,bet tomēr jau liekas,ka bija Teo
jaunieši laikam grib piesiet tētuku ligzdai,lai šis par agru neaizšmauc uz siltajām zemēmmega2 wrote:15:43 šito trako bļaušanu gaidot Teo ar zivi ligzdā-ārprāc!un atkal nabaga papiņš dabūja trūkties-Peksis tik stipri iekrampējās Teo kājā,ka šamējais aizlidojot gandrīz parāva Peksi līdzi un kamēr pa ligzdu gāja ņigu ņegu-Tuka mierīgi tika pie zives!
![]()