8:30

Pērkons šodien nav bijis,pavisam netālu ir gāzes krātuve,tā kā ir iespējami visdažādākie trokšņi.Šodien ik palaiciņam parādās melni mākoņi un nolīst diezgan spēcīgs lietutiņš.Pēc brītiņa atkal ir saulains.mega2 wrote:Man izklausījās pēc pērkona dārdiem-troksnis,kas izbiedēja stārķu pāri![]()
Paldies,Raganiet,par precizējumu-pūta dikti stiprs vējš un tieši mikrofonā,bet fakts,ka kaut kāds troksnis bija,jo no sveša putna lidojuma gar ligzdu viņi tā nebūtu satrūkušies!Raganiete wrote: Pērkons šodien nav bijis,pavisam netālu ir gāzes krātuve,tā kā ir iespējami visdažādākie trokšņi.Šodien ik palaiciņam parādās melni mākoņi un nolīst diezgan spēcīgs lietutiņš.Pēc brītiņa atkal ir saulains.
Vērotāj! Paldies,ka esi man šodien piebiedrojusies,uzreiz jautrāks prāts!Vērotāja wrote:mega, neesmu pilnīgi pārliecināta kurš 13.58 bija ligzdā, bet kājas viņam kā Jānim. Jānim labās kājas celis ir gaišs, tā kā ar sausu ādu, bet kreisās kājas celītis ir sārtāks.
mega, Tavus komentārus šajā, kā arī ziemā abās barotavu tēmās, lasīju, kā saka, no A līdz Z. Man šīs Latvijas dabas kameras liekas ļoti interesantas. Bet tagad šie stārķi ar katru dienu ieinteresē aizvien vairāk, iemeslus jau rakstījumega2 wrote:Vērotāj! Paldies,ka esi man šodien piebiedrojusies,uzreiz jautrāks prāts!Vērotāja wrote:mega, neesmu pilnīgi pārliecināta kurš 13.58 bija ligzdā, bet kājas viņam kā Jānim. Jānim labās kājas celis ir gaišs, tā kā ar sausu ādu, bet kreisās kājas celītis ir sārtāks.![]()
Jā,tas pavisam noteikti bija Jaņčuks,jo svešie jau te praktiski nepiestaigā