Bebri Igaunijā, 2017-2019
Re: Bebri Igaunijā, 2017
Atkal viens skaists bebra iznāciens, paldies, Biker! Lai bebriem un Tev arī jaukas dienas! 
Es vakarnakt mazliet uz jaunajām pīlēm skatījos - čubinājās un ņēmās pa upi, nevis rātni gulēja.
Es vakarnakt mazliet uz jaunajām pīlēm skatījos - čubinājās un ņēmās pa upi, nevis rātni gulēja.
- Lianaliesma
Labrīt!
Biker, paldies! Skaisti gan... tik tuvu un tad vēl arī apmet salto ūdenī!
Lai jaukas brīvdienas!
Biker, paldies! Skaisti gan... tik tuvu un tad vēl arī apmet salto ūdenī!
Lai jaukas brīvdienas!
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Paldies, Biker
Kad viņš lido prom, var redzēt balto asti. Pieaudzis jūras ērglis.
Kad viņš lido prom, var redzēt balto asti. Pieaudzis jūras ērglis.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
- Lianaliesma
Biker, Tev nu gan ir pacietība un vērība!
Es vakar biju pavērojusi pīļu jaunuļu šovu un nolūzu, tā arī nespējusi izvēlēties no vakara bildēm kaut ko ielikšanai.. pamodos no tā, ka "upē pīles kliedz", piegāju pie datora, pavēroju, bet nevarēju sagaidīt, kad tas vienmērīgais pēk pēk beigsies.. nogriezu skaņu un aizgāju atkal gulēt.. tad re, ko es biju palaidusi garām. Tici nu vēl visādiem lieciniekiem, kas apgalvo bija/nebija tā vai šitā..
viens redz un otrs neredz 
Re, kādi skaistuļi vakar gozējās kameras priekšā 23:23. Pīļu mammai bija ko sargāt.

Es vakar biju pavērojusi pīļu jaunuļu šovu un nolūzu, tā arī nespējusi izvēlēties no vakara bildēm kaut ko ielikšanai.. pamodos no tā, ka "upē pīles kliedz", piegāju pie datora, pavēroju, bet nevarēju sagaidīt, kad tas vienmērīgais pēk pēk beigsies.. nogriezu skaņu un aizgāju atkal gulēt.. tad re, ko es biju palaidusi garām. Tici nu vēl visādiem lieciniekiem, kas apgalvo bija/nebija tā vai šitā..
Re, kādi skaistuļi vakar gozējās kameras priekšā 23:23. Pīļu mammai bija ko sargāt.

Es aizvērt dators, lai atkal, bet ... šie zvani pīļu bija mazliet neparasta.
Pīļu mammai labi izceptsMade wrote:...Pīļu mammai bija ko sargāt. [/url]
Dzīve, dzīve...!Made wrote:13:10 kamera kļuvusi tumšāka... upes vidū lēni gozējas "plosts".. zemu šaudās lidoņi - kura tur spāre, kura tur svīre vai tamlīdzīgi.. iedūcas resns lidojošs bambālis.. nevar saprast, vai tuvojas negaiss no skaidrām debesīm vai varbūt dzīve tāda..
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Paldies, d.e.! Tāds čaklītis! 
- Lianaliesma
Vaīīī!!! Cik smuki! d.e., paldies lielais!
Nekad neesmu tik tuvu bebrus redzējusi. redz, ka viņam stingrs savs funktieris. un tik čakli strādā... nemaz nesēž pie TV vai pie aliņa...
Nekad neesmu tik tuvu bebrus redzējusi. redz, ka viņam stingrs savs funktieris. un tik čakli strādā... nemaz nesēž pie TV vai pie aliņa...
Paldies, Biker!
Man gan tā adrese nestrādā... strādā šī:
http://tv.eenet.ee/player/kopratamm.html
17:25

Man gan tā adrese nestrādā... strādā šī:
http://tv.eenet.ee/player/kopratamm.html
17:25

Es no šejienes http://www.looduskalender.ee/n/node/1499
sapratu, ka pirmā bebru kamera pie bebru mājas ir apmēram 50 līdz 60 m lejup pa straumi no šī dambja. Bet aptuveni simts metrus lejpus šī dambja ir vēl viens bebru dambis. Tātad māja pa vidu.
sapratu, ka pirmā bebru kamera pie bebru mājas ir apmēram 50 līdz 60 m lejup pa straumi no šī dambja. Bet aptuveni simts metrus lejpus šī dambja ir vēl viens bebru dambis. Tātad māja pa vidu.
Labdien !
Biker, paldies !