d.e., to līmeni es īsti neprotu noteikt, bet straume bija ļoti ātra un jā, bebri rosās tiešām intensīvi

Vienu brīdi, kad viņš nira laukā no ūdens, likās, ka acis iedegas kā prožektori

Made, vislabāk ūdens līmenis redzams skatoties uz kokiem un krastu. Kaut vai tie apzāģētie koki, tiem pie stāvošā ūdens tik mazs ir gabaliņš redzams, bet kad ūdens līmenis krītas, parādās "lielāki" zari. Dabā jau tas viss labāk būtu saskatāms, jo tad vienkārši viss pārplūst, kur agrāk taciņa bijusi u.t.t.Made wrote: d.e., to līmeni es īsti neprotu noteikt, bet straume bija ļoti ātra un jā, bebri rosās tiešām intensīvi(melnās bildes nedaudz pagaišinātas)
Tas ir kādu 10 minūšu gājienā no manas mājas uz Tavu pusi, tur tā parasti ir diezgan plata, bet šogad tiešām ūdens vēl vairāk kā citkārt likās. Dzīvās radības ar čum, mežā ar stirnu buku saskrējos, upē zivju gārnis dežūrēja un arī bebru ģimene atrādījās. Par ērcēm nemaz nerunāšu...tās mani šogad ir pēc pilnas programmas sapotējušas !Vērotāja wrote:d.e., paldies par videoPazīstamas vietas
![]()
Vai tikai video tā izskatās vai tiešām ūdens ir ievērojami cēlies?
Langa dažviet ir kā strauts, citviet kā purvs, bet mežā tā daudzmaz vēl saglabā savu kādreizējo platumu, tas nav pie manas mājas, tas vēl pārsimts metrus tālāk no tās vietas, kur pa meža laipu gājām. Ūdens līmenis protams arī "staigā" , kopš bebri tur saimieko...lianaliesma wrote:d.e., paldies par video, tiešām liekas, ūdens ir augstāks kā toreiz, kad bijām pie upes.
Par ērcēm - vai nav bail no ērcēm? esi sapotējusies?
Te būs >>>Vērotāja wrote:d.e., vai vari lūdzu ielikt kādu saiti par to IgG, kas tas ir un kur to mēra?
Dzīvojot pie meža, esmu tomēr potējusies. Šajā ziemā it kā vajadzīga kārtējā vakcīna.
Labvakar !Biker wrote:Labvakar visiem!
Daudzas skaistas fotogrāfijas un video! Paldies!