Tie Irmas mazie fantastiski platas mutes spēj ieplest

Irma visu ne pārāk lielo zivi izbaroja abiem rīmām, pati apēda tikai pašu astes galiņu beigās.
Irmiņai ir stipri vairāk gadu par tiem 6-7 gadiem!!Sunshine wrote:Jā, ar Jozepiņu Irma bija ļoti skaļa un sarunājās vienā laidālianaliesma wrote:Es ievēroju, ka Irmiņa ir klusāka jau 2015.gadā ar Jozepiņu, jo puika bij dikti čakls gan uz perēšanu, gan zivju ķeršanu, Irmiņa varēja kārtīgi atpūsties.
Iespējams, ka Ivo arī šogad ir drusku labāks papiņš un vairs nav tik dikti jāgana sieviņai.Bet nu līdz Jozepiņa līmenim vēl nav ticis.
![]()
Kopumā mēs vērojam jau kopš 2014. gada (!), kā Irma sekmīgi ligzdo un izaudzina vienu bērnu bariņu pēc otra..
Pat pieņemot, ka 2014. gads bija viņas pirmā ligzdošanas sezona (kaut, ļoti iespējams, viņa tomēr ligzdoja jau pirms tam) un viņai tātad bija vismaz 3-4 gadi, šogad viņai ir jābūt vismaz 6 vai 7 gadiem.
Vikipēdijā rakstīts, ka savvaļā zivjērgļa vidējā dzīvildze ir 7-10 gadi..
Viņa tiešām arī bija tāda ļoti sagurusi pirmajā laikā, kad tikko atlidoja.. gandrīz visu laiku taisīja acis ligzdā ciet, izskatījās mazliet novājējusi.. Nu, katrā ziņā jācer, ka tas bija tikai grūtais un ilgais lidojums mājup, kas viņu šogad nogurdināja. Un ka viņa vienkārši pašos jaunības gados vairāk gribēja tos vīriešus izkomandēt, tagad jau kļuvusi mierīgāka un pielaidīgāka
Opāāā! Nezināju Sandriņ, ka Tu arī esi no Dinozauriem!sandra3006 wrote:... 2012. gadā Ilmāram nomainīja gredzena numuru un uzlika raidītāju, jau tad viņi ligzdoja kopā! (tai gadā es sāku skatīt kameras ap to laiku, kad uzlika raidītāju) ...
MĀRIS wrote:Opāāā! Nezināju Sandriņ, ka Tu arī esi no Dinozauriem!sandra3006 wrote:... 2012. gadā Ilmāram nomainīja gredzena numuru un uzlika raidītāju, jau tad viņi ligzdoja kopā! (tai gadā es sāku skatīt kameras ap to laiku, kad uzlika raidītāju) ...![]()
sandra3006, jā, iespējams, esmu arī visus pirmssākumus jau drusku aizmirsusi! Kaut pati arī skatos jau no 2012. gada..sandra3006 wrote: Irmiņai ir stipri vairāk gadu par tiem 6-7 gadiem!!
Viņa taču ar Ilmāru ligzdoja vismaz 3 gadus!
2012. gadā Ilmāram nomainīja gredzena numuru un uzlika raidītāju, jau tad viņi ligzdoja kopā! (tai gadā es sāku skatīt kameras ap to laiku, kad uzlika raidītāju)
2013. gadā Ilmārs atlidoja jau ar raidītāju.
Un jau arī tad nezinājām , cik Irmiņai bija gadu tad ...
Bet galvenais sākas ap 21:33 kad Irma kopā ar zarnām apēd arī auklas galu. Tā viņa mocījās ar auklu mutē līdz 22:29, kad Ivo to zivi aizlidināja prom un laikam izvilka to auklu ārā. Video diemžēl tai mirklī ir traucējumi, un nevar droši apgalvot ka tieši tā tas bija.
EWIS wrote: Bet galvenais sākas ap 21:33 kad Irma kopā ar zarnām apēd arī auklas galu. Tā viņa mocījās ar auklu mutē līdz 22:29, kad Ivo to zivi aizlidināja prom un laikam izvilka to auklu ārā. Video diemžēl tai mirklī ir traucējumi, un nevar droši apgalvot ka tieši tā tas bija.
Tikai pusstundu iepriekš bija vēl viena zivssandra3006 wrote:14. jūnijs
15.52 zivuks ģimenītei