Bērni paši pie šķīvja. Margo var atvilkt elpu.

Jā, šī ligzda ir ļoti harmoniska. Brīnišķīgi vecāki. Veselīgi sisēni. Un vēl es klusiņām pie sevis priecājos, ka neviens viņus netraucēja un nekrita celī, tas ir, nekāpa kokā ar gredzeniem azotē.Simba wrote: Tāda bauda vērot tik mierīgu ligzdu ar 3 veselīgiem, mierīgiem, harizmātiskiem mazuļiem
Prieks, ka nav šīs konkurences. Kad izlidos un gribēsies ēst, tad jau noteikti piešausies
Murkjelis wrote:Jā, šī ligzda ir ļoti harmoniska. Brīnišķīgi vecāki. Veselīgi sisēni. Un vēl es klusiņām pie sevis priecājos, ka neviens viņus netraucēja un nekrita celī, tas ir, nekāpa kokā ar gredzeniem azotē.Simba wrote: Tāda bauda vērot tik mierīgu ligzdu ar 3 veselīgiem, mierīgiem, harizmātiskiem mazuļiem
Prieks, ka nav šīs konkurences. Kad izlidos un gribēsies ēst, tad jau noteikti piešausies
It kā jā, bet no otras puses es te funktierēju - a kā mēs atpazīsim mazos, kad šie būs jau devušies pasaulē? Ielidos viens jaunulis no šā gada biruma - tātad mūsējais! Ielidos otrreiz - atkal mūsējais, bet kurējais?Murkjelis wrote:
Jā, šī ligzda ir ļoti harmoniska. Brīnišķīgi vecāki. Veselīgi sisēni. Un vēl es klusiņām pie sevis priecājos, ka neviens viņus netraucēja un nekrita celī, tas ir, nekāpa kokā ar gredzeniem azotē.
Simba wrote:
It kā jā, bet no otras puses es te funktierēju - a kā mēs atpazīsim mazos, kad šie būs jau devušies pasaulē? Ielidos viens jaunulis no šā gada biruma - tātad mūsējais! Ielidos otrreiz - atkal mūsējais, bet kurējais?Tas pirmais vai tas otrais jeb tomēr trešais?
Nu ja! Kad kotletes noflocētas, tad mammai nekas cits neatliek, kā apēst rāceņus!mega2 wrote: 15:26 kad bērni paēduši Margo ielec ligzdā noskrubināt kauliņus![]()