Zivjērgļi Kurzemē, 2017 (Tīna un Teo)
Re: Zivjērgļi Kurzemē, 2017 (Teo un Tīna)
Prieks redzēt ka Teo vismaz ir labs zvejnieks un bieži tās zivteles pienes.
Sveicināts forumā!Parsley wrote:Prieks redzēt ka Teo vismaz ir labs zvejnieks un bieži tās zivteles pienes.
Šodien visu dienu staipa rīta līni uz priekšu un atpakaļ. Nu jau jaunu varētu atnest

Sveicināts Parsley forumā ! 

http://apollo.tvnet.lv/zinas/foto-zivje ... uli/797264
šodien ziņu portālos raksta par abām ligzdām,kurās izšķīlās cāļi un protams,ka bez kļūdām neiztikt-
''Pēdējais no trim mazuļiem izšķīlies ceturtdien, 9. jūnijā ''-ha,varbūt rītdien vēl kāds ''atskries''
šodien ziņu portālos raksta par abām ligzdām,kurās izšķīlās cāļi un protams,ka bez kļūdām neiztikt-
''Pēdējais no trim mazuļiem izšķīlies ceturtdien, 9. jūnijā ''-ha,varbūt rītdien vēl kāds ''atskries''

Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
16:37
Mazie knipuči saldi guļ

Mamma izmeta loku un atpakaļ

Mazie knipuči saldi guļ

Mamma izmeta loku un atpakaļ

17:04
Atlidoja Teo un ar lielu sparu metās māju kārtot - pie viena skatītājiem dibengalu parādīja un Tīnai uz galvas gandrīz uzlāčoja

Čau, Teo!

Atlidoja Teo un ar lielu sparu metās māju kārtot - pie viena skatītājiem dibengalu parādīja un Tīnai uz galvas gandrīz uzlāčoja

Čau, Teo!

17:06
Paciemojās brīdi pie Tīnas un prom

Paciemojās brīdi pie Tīnas un prom

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Nē, nu sivēns un murmulis, man jau sāk trūkt apzīmējumu...MĀRIS wrote:17.44. Kā jau šaja ligzdā pieņemts, kad saime paēdusi atlido Teo apēst pārpalikumu.![]()

Redzēsim, kas būs pēc nedēļas, kad ar zivi priekš ēdienreizes jau būs pa īsu?!Sunshine wrote: Nē, nu sivēns un murmulis, man jau sāk trūkt apzīmējumu...

Bet tagad, 18.10 lepni sēž savā novērošanas postenī.

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Vajag jau gan... Mazliet jāpakritizē Teo, viņam ātri jāsāk aptvert, ka mazie augs zibens ātrumā un ligzdā būs jāveido zivju pieliekamais, nevis katrreiz pašam tas mudīgi jāiztukšo...skarleta wrote: Nu nevajag tā ....
Tīnai jau arī tika kumosiņš
18:38
Ielidoja ligzdā atkal kaut ko piekārtot

Paskatījās

Man Puiks kopumā jau no paša sākuma ļoti patīk, bet ar šito zivju čiepšanu no bērnu pieliekamā viņš manās acīs pāris bonusa punktus zaudē..
Ielidoja ligzdā atkal kaut ko piekārtot

Paskatījās

Man Puiks kopumā jau no paša sākuma ļoti patīk, bet ar šito zivju čiepšanu no bērnu pieliekamā viņš manās acīs pāris bonusa punktus zaudē..