Bet cik mīļi tagad pielabināsSunshine wrote: 18:14
Teo atnesa mazmazītiņu astīti atpakaļ un tagad pielīferējas Tīnai...
Nu pilnīgs sivēns, visu skaisto zivi viens pats apēda...![]()
![]()
Zivjērgļi Kurzemē, 2017 (Tīna un Teo)
Re: Zivjērgļi Kurzemē, 2017 (Teo un Tīna)
Kas būs ar gaišo oliņu ,kurai buktīte ?Esmu palaidusi garām 
Jāgaida kas no tā sanāks...Tad jau redzēs ...būs vai neskarleta wrote:Kas būs ar gaišo oliņu ,kurai buktīte ?Esmu palaidusi garām
jāskatās.. Maza cerība ir, Bet skaidrība būs pēc pāris dienām.skarleta wrote:Kas būs ar gaišo oliņu ,kurai buktīte ?Esmu palaidusi garām
Es gan balsoju ka pietiek ar diviem. Tā jau tie jaunieši nezin ko ar bērniem iesākt
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
18:14 Teo is feeding Tina 

- Lianaliesma
19.54 Lepnais tētis Teo. Atnesis zivi savai saimītei, tagad lepni stīvē kādu mēbeli un pats skatās kamerā, it kā teikdams
- Nu ko, redzat, cik man paveicās ar sieviņu Tīnu, pats nevaru vien nopriecāties!
Un nu mums ir šie mazie knīpas, ar kuriem es nemaz nezinu, kā tikt galā, bet viņa, Tīna- viņa zina! un māk!

19.58 Teo aizlido uz lielo priedi un ieņem savu novērošanas torni. Mammīte Tīna baro vecāko sīcīti, mazulītis jau nolūzis.

Aina ar Tīnas barošanu vienkārši aizkustinoša................. - Jā, tādi nu mēs esam, visi kopā jau paliela saimīte...

- Nu ko, redzat, cik man paveicās ar sieviņu Tīnu, pats nevaru vien nopriecāties!
Un nu mums ir šie mazie knīpas, ar kuriem es nemaz nezinu, kā tikt galā, bet viņa, Tīna- viņa zina! un māk!

19.58 Teo aizlido uz lielo priedi un ieņem savu novērošanas torni. Mammīte Tīna baro vecāko sīcīti, mazulītis jau nolūzis.

Aina ar Tīnas barošanu vienkārši aizkustinoša................. - Jā, tādi nu mēs esam, visi kopā jau paliela saimīte...

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
lianaliesma wrote:19.54 Lepnais tētis Teo. Atnesis zivi savai saimītei, tagad lepni stīvē kādu mēbeli un pats skatās kamerā, it kā teikdams
- Nu ko, redzat, cik man paveicās ar sieviņu Tīnu, pats nevaru vien nopriecāties!![]()
Un nu mums ir šie mazie knīpas, ar kuriem es nemaz nezinu, kā tikt galā, bet viņa, Tīna- viņa zina! un māk!![]()
21:29
Vēl mazliet no Tīnas vakara apļa.. Mazie knīpas saldi čuč

21:31
Meitene atpakaļ

Vēl mazliet no Tīnas vakara apļa.. Mazie knīpas saldi čuč

21:31
Meitene atpakaļ

Jā, nu klamzīga ir drusku tā jaunā mamma, ko lai padaraTasPatsFans wrote:21.59 Tīna atkal ar savu kāju apgāž mazo pūkaini.
22:03
Saulriets. Kaut kas Tīnai ir drusku ar to knābi, tagad spalvas aplipušas.

Saulriets. Kaut kas Tīnai ir drusku ar to knābi, tagad spalvas aplipušas.