Tīna un mazie, un Teo kokā

14:23
Tīnai izskatās ievainots knābis?

Man tieši tā pati sajūta, pelcepelce wrote:Tīna nekādi nevar iekārtotiesAr olņām bij vienkāršāk. paņēma un paripināja. Bet ko ar šitiem darīt ... man kaut kā ar katru brīdi vairāk pārliecība, ka viņai pirmo reizi ir bērni.
Nu, cerams. Izskatās drusku jokaini..pelce wrote:Knābis drīzāk nosmērēts. Nav tak bijis kur savainot. Tik ar zivi nosmērēt.
Sunshine wrote:
Nu dara jau ko viņai instinkti liek. Bet es teiktu pārāk nervoza priekš pieredzējušas mammas. Teo ar tāds sabijies.Man tieši tā pati sajūta, pelce
Liekas, tā nospriedām, jau sezonai sākoties, kad abi bija nemākulīgi pārošanās uzsākšanā.pelce wrote:Nu dara jau ko viņai instinkti liek. Bet es teiktu pārāk nervoza priekš pieredzējušas mammas. Teo ar tāds sabijies.Sunshine wrote:
Man tieši tā pati sajūta, pelce
Viņa rakņājās pa igzdu. Varēja uzrakties uz kādas zivs ķeskas. Man liekas iepriekšējā vakarā kārtojoties arī pēkšņi kaut kādas zivs iekšs malā uzraka. Senāk zivis ligzdā neēda, tad viss bij tīrsmooda wrote:Ar degunu ir dīvaini, Tīna jau cik rāda kamera ~ 12 :00 visu laiku ir ligzdā, zivs ēšana ar nav, bet plkst ~14:16 sāk spalvu pucēšana un tad ~14:22 pa degunu asins parādās,
Ceramspelce wrote:Viņa rakņājās pa igzdu. Varēja uzrakties uz kādas zivs ķeskas. Man liekas iepriekšējā vakarā kārtojoties arī pēkšņi kaut kādas zivs iekšs malā uzraka. Senāk zivis ligzdā neēda, tad viss bij tīrsmooda wrote:Ar degunu ir dīvaini, Tīna jau cik rāda kamera ~ 12 :00 visu laiku ir ligzdā, zivs ēšana ar nav, bet plkst ~14:16 sāk spalvu pucēšana un tad ~14:22 pa degunu asins parādās,Tagad visādi krikumi.