Vērotāja, Tīna nebija nemaz tik mierīga. Visu to notikumu skatījos - viņa no sākuma nikni vēcināja spārnus un knāba, beigās tāpat; Teo nepārtraukti izdeva ļoti satrauktus trauksmes signālus. Jaunulis vienkārši bija ļoti mierīgs, neizrādīja pilnīgi nekādu agresiju, stāvēja un brīnījās. Turklāt noteikti puika. Tāpēc Tīna vienkārši piesedza olas un nogaidīja.pelce wrote:Man tieši tādas pašas domas. Pietiktu viņiem ar 2 bērniem. Ļoti nervozi uzvedas un uz bērniem lūr kā uz citplanētiešiemSunshine wrote:Jāpiekrīt lianailiesmai, abi vecāki vai nu ligzdo pirmoreiz, vai arī ir tiešām jauniņi, tas redzams pēc uzvedības gan pārošanās laikā, gan tagad.. No šī aspekta būtu pat labāk, ka trešā oliņa neizšķiltos. Jaunajiem vecākiem pietiks rūpju un ņemšanās jau ar šiem diviem mazulīšiem...lianaliesma wrote: Abi vecāki ir tik nedroši, skatās apkārt pa malām, īsti nezin, ko darīt ar šiem mazajiem kverpelīšiem...
10.09 Teo mīdās no kājas uz kāju... t.
- Olu pagrozīt varu, to es māku. Bet ko darīt ar šiem?! Domā, es zinu??? Jūs tak redzat, cik man dumja situācija, Tīnas priekšā ... nu pasakiet, kas man jādara!![]()
Neticu ka ciemiņš H65 bij viņu bērns. Drīzāk neuzbruka, jo viņš vēl jaunulis un neradīja briesmas. Tip ar tīņiem nekaujas
Ārzemju kamerās ir redzēti tādi momenti, ka ligzdā ielaižas pie perējošas mātītes cits zivjērglis un, īpaši, ja tas ir jaunulis, perētājs pacieš ciemiņu un nenotiek uzreiz nikna kauja..
Pēc Teo un Tīnas pārošanās spriežot, viņi vispār ilgi ne viens, ne otrs absolūti nesaprata, kas un kā jādara.. Arī tagad viss, kā viņi izturas, liecina, ka ir ļoti jauniņi. Manuprāt, H65 noteikti nav viņu bērns.
Šī ir viena no bildēm ar Tīnu un H65..