Sunshine wrote:lianaliesma wrote:
Abi vecāki ir tik nedroši, skatās apkārt pa malām, īsti nezin, ko darīt ar šiem mazajiem kverpelīšiem

...
10.09 Teo mīdās no kājas uz kāju... t.
-
Olu pagrozīt varu, to es māku. Bet ko darīt ar šiem?! Domā, es zinu??? Jūs tak redzat, cik man dumja situācija, Tīnas priekšā ... nu pasakiet, kas man jādara!
Jāpiekrīt
lianailiesmai, abi vecāki vai nu ligzdo pirmoreiz, vai arī ir tiešām jauniņi, tas redzams pēc uzvedības gan pārošanās laikā, gan tagad.. No šī aspekta būtu pat labāk, ka trešā oliņa neizšķiltos. Jaunajiem vecākiem pietiks rūpju un ņemšanās jau ar šiem diviem mazulīšiem...
Nez vai.
Jo H65 ir gredzenots šajā ligzdā 2015.gadā. Tīna H65 atļāva sēdēt ligzdā un neizturējās pret viņu agresīvi, to pieminēja visi komentētāji, kas aprakstīja H65 vizīti.
Tam var būt tikai viens izskaidrojums - Tīna ir H65 māte. Pretējā gadījumā nespēju iedomāties, ka putni ļautu svešam zivjērglim sēdēt ligzdā, kad tur ir olas un nebūtu ne padzinuši šo gaisā, ne seguši olas ar spārniem, kā tas parasti notiek, kad tuvojas svešinieks. Bet šis "svešinieks" mierīgi tika ielaists ligzdā.