Diskusijas
Re: Diskusijas
mega2, mana kaķene ļoti reaģēja uz jūras ērgļu saucieniem u.c. - gāja pie ekrāna un skrāpēja to, nez, vai gribēja apklusināt varbūt.. (tagad es skaņu nogriežu). Vai Tavējā tos čiepstienus un pīkstienus piecieš?
mega 2 ! Oj ,kāds smukulītis
Tas ir šķirnes kaķis vai ne ?

https://lv.wikipedia.org/wiki/Britu_%C4 ... ka%C4%B7isskarleta wrote:mega 2 ! Oj ,kāds smukulītisTas ir šķirnes kaķis vai ne ?
Pilnīgi nekādas reakcijas,viņam vairāk interesē kaijas un citi putni aiz loga-sēž uz lodžijas un rāda zobiņus pīkstēdamsMade wrote:mega2, mana kaķene ļoti reaģēja uz jūras ērgļu saucieniem u.c. - gāja pie ekrāna un skrāpēja to, nez, vai gribēja apklusināt varbūt.. (tagad es skaņu nogriežu). Vai Tavējā tos čiepstienus un pīkstienus piecieš?

- Lianaliesma
Sveiks, Arso, prieks saredzēties, smukucīt!mega2 wrote:Prieks beidzot ar Jums iepazīties-esmu Arso savas mammītes megas2 agrais rīta ''putniņš''!![]()

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

Mega2, īsts skaistulis
Turklāt tik talantīgs - neļaut gulēt agrās rīta stundās un pat nemēģināt pārdomāt

Turklāt tik talantīgs - neļaut gulēt agrās rīta stundās un pat nemēģināt pārdomāt

Mums jāsaka paldies kaķim Arso ,bez viņa mēs agros rīta notikumus neredzētu 

Laba diena,
Jautājums par lielajām gaurām, vai tās mazuļus vizina uz muguras?
Nedēļu atpakaļ Daugavā pie Lielvārdes redzēju peldošu ūdensputnu, dzirdēju putnēnu pīkstēšanu, bet blakus neviens nepeldēja, secināju ka putnēni satupuši uz mātes.
Tā kā tur lielās gauras pagājušo gad redzēju, tad padomāju, ka tā pati vien būs. Krēslā īsti saprast nevarēja.
Nākamajā dienā šo kompāniju pamanīju. Bilde tik ne visai 
Nedēļu atpakaļ Daugavā pie Lielvārdes redzēju peldošu ūdensputnu, dzirdēju putnēnu pīkstēšanu, bet blakus neviens nepeldēja, secināju ka putnēni satupuši uz mātes.
Tā kā tur lielās gauras pagājušo gad redzēju, tad padomāju, ka tā pati vien būs. Krēslā īsti saprast nevarēja.

Divas augšējās bildesTchibo wrote:Laba diena,
https://dabasdati.lv/lv/printpreview/da ... 016-putni/
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
mega2, ak tad TAS ir Tavs slavenais draudziņš un priekšnieks!mega2 wrote:Prieks beidzot ar Jums iepazīties-esmu Arso savas mammītes megas2 agrais rīta ''putniņš''!Es i pie vainas,ka viņa jau tik agri ''sēž'' forumā un ''cep'' augšā rīta reportāžas(būtu labāk ar mani darbojusies)
Visu dienu tajās ligzdās čiepst,pīkst un bubina-šausmas,nekāda miera vairs nav mājās,kaķim taču ir arī jāguļ kaut kad (?)
![]()

Prieks beidzot ar šo minci iepazīties, par kuru tik daudz interesanta tika dzirdēts

Nu ļoti smuks un cēls!

Par nolūzušo zaru lasot, uzreiz pametu acis uz ligzdas balstiem - cik resni koki, cik naglu, cik ilgi izturēs.. 

Akmeņčakstīte (Oenanthe oenanthe) - http://www.ornitofaunistika.com/lvp/oenoen.htm
Paldies,CerambyXCerambyX wrote: Akmeņčakstīte (Oenanthe oenanthe) - http://www.ornitofaunistika.com/lvp/oenoen.htm

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns