Albatrosiņš ļoti sarāj kādu lielo albatrosu.

08:42
Lielais izpleš spārnus.

08:42
Tusnītis atrāda savus spārniņus.

Tā galīgi nav, Raganiete.. Ir ļoti pat interesants, mīlīgs un amizants! Tieši Tavās bildēs to var labi ieraudzīt. Izlasu Tavus komentārus un apskatos foto, pat ja nesanāk pašai kaut ko ielikt...Raganiete wrote:3.jūnijs
07;56
Zinu,ka šis putns nav nevienam interesants,bet vēl kādu brītiņu bildītes tomēr ielikšu.Vienkārši nepatīk pamest iesāktoun gribas redzēt kā šis lielais labestīgais putns aizlidos Varbūt,ja komentārā parādītos ziņa,ka albatrosēnu nokodis kāds zvēriņš un ziņa būtu papildināta ar bildēm,tad noteikti daudzi šeit būtu klāt.Atvainojos par šo toni,bet šodienas diskusijas man liek tā domāt.
Es arī vienmēr izlasu un bildītes apskatos! Paldies, Raganiete!Sunshine wrote:Tā galīgi nav, Raganiete.. Ir ļoti pat interesants, mīlīgs un amizants! Tieši Tavās bildēs to var labi ieraudzīt. Izlasu Tavus komentārus un apskatos foto, pat ja nesanāk pašai kaut ko ielikt...Raganiete wrote:3.jūnijs
07;56
Zinu,ka šis putns nav nevienam interesants,bet vēl kādu brītiņu bildītes tomēr ielikšu.Vienkārši nepatīk pamest iesāktoun gribas redzēt kā šis lielais labestīgais putns aizlidos Varbūt,ja komentārā parādītos ziņa,ka albatrosēnu nokodis kāds zvēriņš un ziņa būtu papildināta ar bildēm,tad noteikti daudzi šeit būtu klāt.Atvainojos par šo toni,bet šodienas diskusijas man liek tā domāt.