Diskusijas

Vērotāja

Re: Diskusijas

Post by Vērotāja »

Tvnetā par situāciju ap Drauga spārnu http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/66185 ... em_putniem
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Jamsis

Post by Jamsis »

NoraR wrote:Labs vakars!

Varbūt kāds no forumiešiem vēlas izmantot iespēju 2017. gada 1. jūnijā aizbraukt ekskursijā un mazā ērgļa vērošana Kujas dabas parkā? Latvijas Dabas fonds uzsāk jaunu projektu, kura ietvaros tiks veikti vērienīgi darbi mazā ērgļa aizsardzībai. Galvenās projekta darbības teritorijas būs Kujas dabas parks un Lubāna mitrājs.
Šeit vairāk par pasākumu: http://ldf.lv/lv/article/latvijas-dabas ... mazo-ergli
:cry: darba diena, man jau nu ļoti, ļoti gribētos.
Varbut citu reizi varētu rīkot brīvdienā, es jau saprotu, ka ekskursiju vadītājiem un organizētājiem arī ir brīvdienas, bet varbūt tomēr ir vērts apdomāt .....
Sarmīte

Post by Sarmīte »

Jamsis wrote:
NoraR wrote:Labs vakars!

Varbūt kāds no forumiešiem vēlas izmantot iespēju 2017. gada 1. jūnijā aizbraukt ekskursijā un mazā ērgļa vērošana Kujas dabas parkā? Latvijas Dabas fonds uzsāk jaunu projektu, kura ietvaros tiks veikti vērienīgi darbi mazā ērgļa aizsardzībai. Galvenās projekta darbības teritorijas būs Kujas dabas parks un Lubāna mitrājs.
Šeit vairāk par pasākumu: http://ldf.lv/lv/article/latvijas-dabas ... mazo-ergli
:cry: darba diena, man jau nu ļoti, ļoti gribētos.
Varbut citu reizi varētu rīkot brīvdienā, es jau saprotu, ka ekskursiju vadītājiem un organizētājiem arī ir brīvdienas, bet varbūt tomēr ir vērts apdomāt .....
Man arī ļoti žēl,ka darba dienā. :(
La Marie

Post by La Marie »

Par piknika vietu, d.e., lūdzu - ieliec vēlreiz koordinātes, uz kurieni doties!
Paldies jau iepriekš. :)

Kas vēl ir nepieciešams no gardumiem uz galda?
Made

Post by Made »

d.e. wrote:Sauleskrasta 11, Garciems, Carnikavas nov.
Kad iegriežas no lielā ceļa Garciemā, tad pirms veikaliņa "Ilze", jāgriežas pa labi Palejas ielā un pēc tam pirmā ieliņa pa kreisi. Tajā pie pirmā žoga būs kļūdains uzraksts Saulkrastu iela. :D un tad jau brauc līdz galam, kamēr kreisajā pusē būs pagalms ar atvērtiem vārtiem ! :D Domāju, ka par parkošanos ar kaimiņiem sarunāšu, lai mums pagalms brīvāks ;)
Nocitēju d.e., visticamāk, ka manai vedējai tas rīt būs aktuāli (bet groziņu paņemšu pēc iedvesmas, jo, ja nu nojūk.. un tad visi kaut ko vajadzīgu nesagaidīs :P)
Last edited by Made on 26 May 2017 21:47, edited 2 times in total.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

La Marie wrote:Par piknika vietu, d.e., lūdzu - ieliec vēlreiz koordinātes, uz kurieni doties!
Paldies jau iepriekš. :)

Kas vēl ir nepieciešams no gardumiem uz galda?
Neviens nav pieteicies kečupmērcītei pie grilētas gaļas.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Piknika vieta google kartē

https://www.google.lv/maps/place/Saules ... 24.1994092

No šosejas P1 iegriezties Garciemā

Image

pabraukt pa galveno ielu (Mežciema) , tad griezties pa labi šeit.
Taisot bildi nokļūdījos, pareizi veikals saucas "Pie Ilzes". Jāgriežas pa labi pirms veikala, tālāk skatīt kartē

Garciems, Sauleskrasta 11

Image
Made

Post by Made »

Mēs reizē shēmojām :) Es arī saliku bildes :P
Ja kāds grib redzēt Garciemā pagriezienus, pa kuriem Google brauc (līdz d.e. nebrauc), tad te ir bildes https://failiem.lv/u/xrhqass8 :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Murkjelis wrote:
lianaliesma wrote: Tomēr es nekādi nespēju saprast, kur tik daudzi vispār uzrok šos čatus? Ielien un tad brīnās - a kur es esmu?
Sākumā skatījos tos komentārus, komentētāji apmēram dalās 4 grupās:
1. savu kanālu reklamētāji. Uzdevums ir iemurgot jebkuru komentāru, vēlams tādu, kuru moderators neizdzēsīs (piemēram, kur atrodas ligzda, vai šogad būs olas utml). Mērķis - lai tavs vārds tur "karājas" iespējami ilgi un iespējami daudz cilvēku uzspiež uz profila un nonāk viņa kanālā. Raksturīga pazīme - segvārdi beidzas ar LV, TV vai arī ieinteresējoši. Reklamē visu - sākot no murgainām fašisma idejām, beidzot ar datorspēlēm.
2. Youtube algoritma upuri - ja kaut reizi esi atvēris kādu tiešraidi vai līdzīgu tēmu, līdzīgi piedāvājumi "izleks" labajā pusē vai sākumlapā. Bieži šādā veidā čatā nonāk no citām valstīm. Bieži cilvēks vispār nesaprot kur nonācis.
3. bērni un pusaudži, kas meklē dajebkuru vietu, kur ir čats (tādu vietu nav daudz, 99% atspējo). Bieži apmeklē 1.grupas kanālus. Raksturīga pazīme - komentāri vērsti uz komunikāciju ar citiem tādiem pašiem vai uz pašizpaušanos. Mēdz ierakstīt daudzus komentārus pēc kārtas ar vienu vārdu, simbolu utt. Atbildes negaida un tās neinteresē.
4. Cilvēki, kas apzināti atvēruši tiešraidi, kurus interesē translācija un kas tiešām grib saprast kas notiek ligzdās.
Made

Post by Made »

Hmm.. es brīnījos, kāpēc man nekrīt uz nerviem.. paskatījos, ka vienmēr turu YouTube ekrānu vidējā lielumā, kad komentāri ir zem ekrāna, savukārt logu pavelku uz leju tā, ka līdz ar ekrāna malu. Man tā ērtāk darboties blakus un nemaz neredzu, ko tur raksta, ja nu tikai pārkārtojoties acis uzreiz pamana Māri, mega2, Liz01 utt. ar atslēgām :P Šad tad palasu kafiju dzerot, bet nekādas nogulsnes no tā nav cēlušās, nav trāpījušās.
d.e.

Post by d.e. »

Labvakar !
Meitenes, paldies par smalkajām kartēm! :) Ceru, ka nevienam nekas plānos nenojuks un rīt tiksimies kuplā skaitā ! Lianaliesma, būtu jauki, ja Tu arī tiktu ! ;) Ja rodas kādi jautājumi, zvaniet 26559979, sakoordinēsimies. Esmu jau uz vietas tā ka vārti būs vaļā un gaidu jūs visus ! :)
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Labs vakars!
Šoreiz diemžēl netieku, ar interesi sekošu līdzi foto reportāžām no notikuma vietas. Lai patīkama kopābūšana Image
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
La Marie

Post by La Marie »

Sirsnīgs paldies par ceļa aprakstiem. :) Gan jau atradīšu.
Groziņu tad arī sarūpēšu pēc iedvesmas jeb kas gardāks un veselīgāks būs pieejams.

Pēdējais jautājums - CIKOS?

p.s. Atvainojiet, ka es eventuāli atkārtojos ar jautājumiem, bet ne vienmēr varu izsekot līdzi diskusijām, kuru katalogs ātri aizpildās ar aizvien jauniem un aktuāliem ierakstiem...
Made

Post by Made »

Ap vieniem laikam, plus mīnus, kā nu kuram sanāk :)
Jā, paskatījos, Vērotāja raksta: Pasākuma sākums ap 13-14.
La Marie

Post by La Marie »

Made, Image
d.e.

Post by d.e. »

Par pasākuma laiku runājot, tas tā aptuveni ap vieniem. Kāds ātrāk, kāds vēlāk, nevar jau to ceļa laiku precīzi sarēķināt, sevišķi tālos gabalus. Ja kāds būs agrāk, droši rullējat tik klāt ! ;)
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Labrīt, mīlīši! Tiekamies pie Dianas! :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
La Marie

Post by La Marie »

Sirsnīgi sveicieni visiem, kuri ir aiz ekrāniem un nav Garciema tusiņā! :)
Image
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

La Marie, paldies! Superīgie! :P
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

lianaliesma, Māris var aizbraukt Tev pakaļ. Nu? Piekrīti? :P
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”