Hildiņ, Simba paņems Tāli no Ķengaraga, var sakooperēties.Hildiņa wrote:Sveiki !Pieskaitiet arī mani (ar desiņām)- ja kāds var savākt no Ķengaraga vai centra.Atpakaļ- kā sanāks.Cikos tas viss paredzams?
Gaidīsim Simbas ziņu.
Hildiņ, Simba paņems Tāli no Ķengaraga, var sakooperēties.Hildiņa wrote:Sveiki !Pieskaitiet arī mani (ar desiņām)- ja kāds var savākt no Ķengaraga vai centra.Atpakaļ- kā sanāks.Cikos tas viss paredzams?
Hildiņ, ja esi ar mieru aizmugurē trijatā draudzīgi sasēst ar Tāli un Ģeogrāfu, tad labprāt Tevi ņemam bariņāHildiņa wrote:Sveiki !Pieskaitiet arī mani (ar desiņām)- ja kāds var savākt no Ķengaraga vai centra.Atpakaļ- kā sanāks.Cikos tas viss paredzams?
Paldies ! Es visādi esmu ar mieru,ja tikai riteņi apakšā un jumts virs galvas - jāprasa pārējiem, vai viņi ar mieruSimba wrote:Hildiņ, ja esi ar mieru aizmugurē trijatā draudzīgi sasēst ar Tāli un Ģeogrāfu, tad labprāt Tevi ņemam bariņāHildiņa wrote:Sveiki !Pieskaitiet arī mani (ar desiņām)- ja kāds var savākt no Ķengaraga vai centra.Atpakaļ- kā sanāks.Cikos tas viss paredzams?Te vairāk jautājums par ērtību, bet par ņemšanu nav kreņķa
Labdien otrdienā !Vērotāja wrote:Par piknika sākuma laiku gaidīsim d.e. ziņu.
Uz dārzeņiem pieteicos, bet vēl kāds arī var pieteikties, lai ir dažādība.d.e. wrote:Labdien otrdienā !Vērotāja wrote:Par piknika sākuma laiku gaidīsim d.e. ziņu.![]()
Priecājos, ka mūsu skaits aug un ceru, ka līdz sestdienai mūsu pulciņam vēl kāds pievienosies ! Ja kāds saplāno braukt ar vilcienu, tad uz Garciema staciju aizbraukšu pretī, nebūs ar kājām nekur tālu jāiet, tik tad sestdien noprecizēsim laikus, sazvanoties.
Par pasākuma laiku, domāju, ka ap 13 vai ap 14 varētu sapulcēties, bet nav jau nekas akmenī iecirsts, kāds agrāk, kāds vēlāk, nav jau tā, ka baigi precīzi jābūt uz minūti.
Es būšu uz vietas jau laicīgi, tā, ka vārti būs vaļā !![]()
Par ēdamajiem runājot, es vēl paķeršu kaut ko no marinējumiem, visticamāk kādas sēnes(pie gaļas piekost)
Cik atceros mums kāds neēda gaļu (Simba?) Būtu labi, ka tad pieteiktos uz kādu dārzeni, vai ko tamlīdzīgu, kas nu ir derīgs vai kādu maizi varbūt...
Dzeramajam varu piedāvāt cidoniju sulas dzērienu.
Paņemšu maizi un padzeramo: ābolu sulu. Vai vēl kādas vēlmes uz citiem padzeramajiem, piem., kolas, minerāļi veikalu sulas?Vērotāja wrote: Vajadzētu vēl padzeramo, maizi, tomātu kečupu vai kaut ko līdzīgu, cukura paku.
Kāda problēma - braukšu turpat garām, jo Skarleta kaut kur pie Imantas mitinās.Feja wrote:Vai ir iespēja vienu cilvēku paņemt Iļģuciemā, netālu no Botāniskā dārza, Dzirciema?
p.s. Jautājums tiekot risināts.