Ūpji Kurzemē, 2017
-
Re: Ūpji Kurzemē, 2017
Vai nevar kameru nozūmēt uz tālo kadru. Sīkie "trollīši" iet ārā no kadra un skatās uz augšu, laikam tur sēd mamma. Vai tēvs pa nakti nenes vairs barību, kad viņš pēdējo reizi ir pamanīts?
11:24 not a good movie, but close
11:43 Ms.Bo calls in the distance
Lazy. Beautiful leg
Spider on the left

Spider on the left

16:43 vai tā varētu būt,ka Bo kundze nav bijusi ligzdā no 9:21,kad aizlidoja(?)vai arī esmu kaut ko palaidusi garām?
vairāk,kā 7 stundas(?) 
17:48 beidzot pēc vairāk nekā 8 st.prombūtnes atgriežas Bo kundze ūjinādama-mazuļi acīm redzami izsalkuši skrien mammai pretī spārnus izpletuši,bet ēst ta nav ko(?)

17:48 beidzot pēc vairāk nekā 8 st.prombūtnes atgriežas Bo kundze ūjinādama-mazuļi acīm redzami izsalkuši skrien mammai pretī spārnus izpletuši,bet ēst ta nav ko(?)

mega2, man ar liekas, ka mazie bija vairākas stundas vieni paši. Sākumā likās ka ko palaidu garām.
Man šķiet, ka Bubo Bubo pāris ir secinājuši, ka šitie Tuntuļu Jurīši spārnos nepacelsies, ja mazliet uz diētas nepasēdēs
Mācību stunda. Visticamākais, ka es kļūdos un varbūt mani mulsina ūpenes maģiskais acu skatiens un spārnu vēziens un iedomājos to gudrāku esam nekā ir, bet... vakar kad viņa atnesa to vienu glodeni, kuru notiesāja veiklākais brālis (pie tam bez jebkādas cīņas), man radās tāds iespaids, ka Bo apsver, ka jaunatne viņai pagalam kūtra un pārāk labi paēdusi. Viņiem jāiemācās cīnīties par savu paiku, savu vietu uz zemes un ar tādu usji pusji, labi sēžam, labi ēdam - nekur nesteidzamies, necik tālu netiks.

Ms.Bo back. Crows are annoying again
19:48 Ms. Bo fly into the tree
19:48 Ms. Bo fly into the tree
- Lianaliesma
Murkjelis wrote:Man šķiet, ka Bubo Bubo pāris ir secinājuši, ka šitie Tuntuļu Jurīši spārnos nepacelsies, ja mazliet uz diētas nepasēdēsMācību stunda. Visticamākais, ka es kļūdos un varbūt mani mulsina ūpenes maģiskais acu skatiens un spārnu vēziens un iedomājos to gudrāku esam nekā ir, bet... vakar kad viņa atnesa to vienu glodeni, kuru notiesāja veiklākais brālis (pie tam bez jebkādas cīņas), man radās tāds iespaids, ka Bo apsver, ka jaunatne viņai pagalam kūtra un pārāk labi paēdusi. Viņiem jāiemācās cīnīties par savu paiku, savu vietu uz zemes un ar tādu usji pusji, labi sēžam, labi ēdam - nekur nesteidzamies, necik tālu netiks.
22.03 Tievējam

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

22:01 Ms.Bo calls
22:04 Ms. Bo flew from right to the left

22:04 Ms. Bo flew from right to the left

Last edited by fleur on 19 May 2017 22:23, edited 1 time in total.
22.02 - 22.03 Bo kundze vai Bu kungs runājas netālu no ligzdas, pavisam tuvu.
O, fleur kā reiz pirms mana teksta ielika filmiņu.
O, fleur kā reiz pirms mana teksta ielika filmiņu.
Labvakar ūpju mājā !
23:05 Tik "gaiša" vasarīga nakts. Mazie bubucīši rāmi satupuši, nekur apkārt vairs neklīst.

00:19 mazie vieni paši.

23:05 Tik "gaiša" vasarīga nakts. Mazie bubucīši rāmi satupuši, nekur apkārt vairs neklīst.

00:19 mazie vieni paši.

- Ligzdas gariņš
00:38 tuvumā var dzirdēt Bo un Bubo,varbūt kautko iedeva viņai,jo Bo parasti tādas skaņas izdvešs kad viņai nodod paiku?/neko neredz/
00:39 Bo atlido uz ligzdu,mazie knābji sāk klabināt...
izklausās ka mazie Bubucīši dabūja drusku uzēst,bet cik daudz vai maz?
00:39 Bo atlido uz ligzdu,mazie knābji sāk klabināt...
izklausās ka mazie Bubucīši dabūja drusku uzēst,bet cik daudz vai maz?

- Ligzdas gariņš
20.maijs.
1:10 var redzēt tumšu ēnu un dzirdēt kā Bo aizlido no ligzdas.
2:39 Bubo atkal klāt un aiz viņa Bo arī ligzdā,bet ēdamo it kā neatnesa:
1:10 var redzēt tumšu ēnu un dzirdēt kā Bo aizlido no ligzdas.
2:39 Bubo atkal klāt un aiz viņa Bo arī ligzdā,bet ēdamo it kā neatnesa:
Last edited by Ligzdas gariņš on 20 May 2017 03:08, edited 1 time in total.
Raustīgie nakts kadri, vēroju no telefona. Grūti saprast, bet 3.32 viens no mazajiem kaut ko izvillka ligzdas vidū, kas bija pie stumbra, pēc tam pa kārtai knibināja. Varbūt tomēr pa nakts melnumu ir atnests kas ēdams un noglabāts pieliekamajā. 4.11 Kaut kas balts ēdams ir, ko ūpēns cilā un paknibina. 4.53 Ņamma tiek staipīta pa ligzdu, tagad tik jāsagaida mamma. 5.04 Atlido mamma, sabužina savus mīļumus. 5.12 Sāk barot mazos bubucēnus. Es teikšu tā, ka badīgi viņi neizskatās. Pārsvarā ēd viens, otrs nedaudz, trešais pastāvēja un aizgāja vispār projām uz ligzdas malu. Pēc brīža tā kūtri pievienojās. Viss notiek pavisam mierīgi. Cik vērotas pūces un ūpji, neesmu redzējusi, ka viņi pie galda konfliktētu.
Bo kundze bērnus pabarojusi, aizlidoja. Bildes šobrīd ielikt nevaru. Varbūt kāds cits....

Labrīt!Feja wrote:Raustīgie nakts kadri, vēroju no telefona. Grūti saprast, bet 3.32 viens no mazajiem kaut ko izvillka ligzdas vidū, kas bija pie stumbra, pēc tam pa kārtai knibināja. Varbūt tomēr pa nakts melnumu ir atnests kas ēdams un noglabāts pieliekamajā. 4.11 Kaut kas balts ēdams ir, ko ūpēns cilā un paknibina. Žēl, ka nevaru ielikt bildi. 4.53 Ņamma tiek staipīta pa ligzdu, tagad tik jāsagaida mamma. 5.04 Atlidoja mamma, sabužina savus mīļumus. 5.12 Sāk barot mazos bubucēnus. Es teikšu tā, ka badīgi viņi neizskatās. Pārsvarā ēd viens, otrs nedaudz, trešais pastāvēja un aizgāja vispār projām uz ligzdas malu. Pēc brīža tā kūtri pievinojās. Viss notiek tā mierīgi. Cik vērotas pūces un ūpji, neesmu redzējusi, ka viņi pie galda konfliktētu.Bo kundze bērnus pabarojusi, aizlidoja.
3:32

4:11

4:53 tas pavisam noteikti ir nomedīts putns,izskatās pēc vārņa,mazie staipa viņu pa ligzdu un pat cenšas knibināt

Labrit
4:34 Owlet makes self feeding
5:11 Mom comes to the nest and is feeding. She flew away again

4:34 Owlet makes self feeding
5:11 Mom comes to the nest and is feeding. She flew away again