Man šķiet tā ir vienīgā izeja. Ir jābūt kaut kādam loģiskam pārejas periodam kurā tiek sakārtots viss, kas saistās ar jaunās vietas iekārtošanu.Made wrote:Ko varētu darīt? Apelēt pie lēmējiem, lai pagarina atļauju, kamēr tiks iekārtots citā vietā?
Tāpat skaidrs, ka sūdzības būs un esošajā vietā sniegt putniem palīdzību tādos apmēros vairs nevarēs un tas viss jārisina, jo tāds putnu daudzums tiešām var būt traucējošs pat kaimiņiem, kuri saprot to, ka tiek darīts labs darbs !
Nu nez...es kaut kā ļoti sliecos domāt, ka Jūrmalas dome stāv oi, oi,oi..., kur augstāk par Dabas aizsardzības pārvaldi.Simba wrote: Dabas aizsardzības pārvalde ir tā, kas devusi galējo lēmumu šai situācijai. Kurš no mums ir tik spēcīgs, lai spētu pie šīs pārvaldes veselā saprāta pieapelēt? Par Jūrmalas domi te ir maza jēga runāt, vairāk te ir no svara lēmums, kas ir pāri Jūrmalas domei.

Man šķiet Jūrmalas domē kāds pirms gaidāmajām vēlēšanām varētu pacīnīties par balsīm, atbalstot putnu rehabiltiāciju Jūrmalā, piešķirot finansējumu u.t.t. Galu galā Jūrmalas ģerbonī ir sudrabkaija !