16:37
Zivs apēsta!

16.30 Mammuks perē un tad ierodas papiņš ar puszivītipelce wrote:Uz oļukiem tētuks taču. Mammuks atlidoja piebeigt atikušo zivi ligzdā.MĀRIS wrote:16.33. Viss man galīgi sajucis! Puiks vai Meituks - bet kaut kas ēd zivi, un kaut kas sēž uz oļukiem!![]()
![]()
16:38MĀRIS wrote:16.33. Viss man galīgi sajucis! Puiks vai Meituks - bet kaut kas ēd zivi, un kaut kas sēž uz oļukiem!![]()
![]()
Nu ja, žipčiki ritīgie!pelce wrote:Gāju skatīt ierakstu uz atpakaļu. Nebiju pamanījusi,ka meitene atgriezās. Un tad pie otrās zivs tik fiksi samainījās, ka likās zivi ligzdā atnesa tas kas to ēdaNu žipčiki viņi!
Sunshine wrote: 16:38
Māri, nu paskaties taču - ar šīm burvīgajām acītēm tak uz Tevi nepārprotami raugās zivjērgļu DĀMA![]()
Es pat cilvēku acis, ja nav kārtīgi ar labumiem sasmērētas , nemāku atšķirt kuras sievišķim, kuras vīrišķim! Ku vēl par putnu acīm runāt!Sunshine wrote: Māri, nu paskaties taču - ar šīm burvīgajām acītēm tak uz Tevi nepārprotami raugās zivjērgļu DĀMA![]()
Māri, Tu gribi sacīt, ka Tev arī ar divkājainajiem ir gadījies sajaukt un "iekrist" ar nepareizo dzimumu?MĀRIS wrote:Es pat cilvēku acis, ja nav kārtīgi ar labumiem sasmērētas , nemāku atšķirt kuras sievišķim, kuras vīrišķim! Ku vēl par putnu acīm runāt!Sunshine wrote: Māri, nu paskaties taču - ar šīm burvīgajām acītēm tak uz Tevi nepārprotami raugās zivjērgļu DĀMA![]()
![]()
![]()