UPD kamēr es burtus lieku kopā, Vērotāja jau manu domu ir pateikusi

Pavasare, vai tas ir vārdu pāra piedāvājums?Pavasare wrote:Man pagaidām no piedāvātajiem vispiemērotākie liekas meitenei Čiepa un puikiņam Rūdis. Skatoties uz viņiem, liekas, ka šie vārdiņi viņiem piestāv!
Ja Tu zinātu, kā es te visam šitam sekoju līdzi!!! Bet... te jau nav nekāda bardaka - kur visi kašķi, kasīšanās?! Nekā! Viss tā kā pie baltiem cilvēkiem!Sunshine wrote: Bet vispār, kur tad Māris pazudis? Viņš taču uzsāka un ievārīja šo visu vārdiņdošanu, a pats tagad maskējas un izliekas par beigtu
Viņi jau arī ir superīgais pārelis!lianaliesma wrote: vispār... nu superīgais pārels
Beidzot kāds vismaz biku grib pakašķēties!!!Sunshine wrote:Hmm, bet vispār pēc noteikumiem sanāk, ka mēs šobrīd tikai iesakām vārdus.. un atbalstu konkrētiem vārdiņiem izsakām vēlāk.
Citādi sanāk, viss jau ir izlemts.
MĀRIS wrote:Beidzot kāds vismaz biku grib pakašķēties!!!Sunshine wrote:Hmm, bet vispār pēc noteikumiem sanāk, ka mēs šobrīd tikai iesakām vārdus.. un atbalstu konkrētiem vārdiņiem izsakām vēlāk.
Citādi sanāk, viss jau ir izlemts.![]()
![]()
![]()
Bet mīļā!!! Es nemaz vēl neaģitēju! Es tikai paskaidroju, kāpēc esmu apklusis - Murkjelis man iesita zem jostas vietas! Aizliegtais paņēmiens!!!![]()
Bet tagad arī man ir savs pāris - Puiks un Meituks.
Skan arī - Ievele un Štrūdelislianaliesma wrote:Vispār - te tik daudz foršu piedāvājumu, mīļi skanošu un saskanošu, ka nav tik viegli izlemt...Par Ieveli un Rūdeli, Ieviš un Rūdiš vispār... nu superīgais pārels
Vispār - ir labi izteikt savas patikas/nepatikas, asociācijas, savas gaumes ievirzes... bet nevajag salīdzināt, kurš ir "foršāks". Tas nav korekti. Jo dabiski, ka katrs izteiktais priekšlikums izteicējam licies "foršs". Bez-kaislīgs balsojums lai izlemj, kurus no visiem foršajiem vārdiem iegūs mūsu jaukais zivjērgļpāris.Tālis wrote: Skan arī - Ievele un Štrūdelisbet vai "superīgais pārels" nebūtu pelnījuši ko daudz foršāku?