Ai, it kā jau to pašu arī sabakstīju, bet kaut kur man īstā diena pazuda tulkojumā, kamēr bakstījuMĀRIS wrote: Šī bildīte būs precīzāka - 29. aprīlis. 12.00.![]()
![]()
Laikam sliecos piekrist...MĀRIS wrote:Vārdu sakot - neesat jau daudzi tāda "gaisa gabala" braukt gribētāji. Un varam to saorganizēt jebkurā dienā, kad būs siltāks, saulaināks. Viss taču mūsu pašu rokās. Cik sapratu Sunshine citos laikos arī labprāt piedalītos.![]()
Redz, ko interesantu var novērot! Ja iespējams, seko ligzdai un informē mūs ar kādu bildīti!skarleta wrote:Cik skatos ,tad mana draudzene vēl nav piereģistējusies (vai apstiprināta) Dabas datu forumā ,viņai būtu daudz ko mums parādīt,nevaru nociesties nepateikusi ,ka tā interesantā ligzdiņa no niedru pūkām tiek apdzīvota
![]()
Tā ir draudzenes bilde
Draudzene ir apstiprināta un pat personiskā vēstulē informēta par to.skarleta wrote:Cik skatos ,tad mana draudzene vēl nav piereģistējusies (vai apstiprināta) Dabas datu forumā ,viņai būtu daudz ko mums parādīt![]()
Pus-laukos situācija ļoti līdzīga kā Latvijas finiera barotavas tēmā. Ir sajūta, ka kopš iestājies aukstais laiks, situācija pagriezās atpakaļ uz ziemu. No barotavas jau bija pazuduši lauku zvirbuļi, zilzīlītes, dzilnīši, taču nu jau kādu nedēļu ir atpakaļ. Pat putnu dziesmas vairs neskan kā pavasarī, bet tā pavisam ziemīgi.La Marie wrote:
Kādi ir jūsu personiskie novērojumi?
Interesanti, ko izdodas redzēt arī dabā.
Jā, Murkjeli, to rajonu kā īpaši piemēslotu ar visādiem sadzīves atkritumiem, sadauzītiem stikliem ieskaitot, esmu pamanījusi jau sen. Kādreiz man bija hobijs ar velo braukāties un geokešus pa nekurieni meklēt. Spilvas apkārtne izceļas, kaut arī citur nav daudz labāk. Pavasaros tas ļoti uzkrītoši, kamēr jaunā zālīte apaug pāri.Murkjelis wrote: ... Ja tikai cilvēki tā nešmucētos
Prieks, ka pievienojies, SanitaSanita wrote:Sveiki! Man ir liels prieks jums visiem pievienoties . Paldies par palīdzību Skarletai un Vērotājai. Kā redzu ,manas bildes šeit ir ātrāk nekā tiku apstiprināta foruma
Prieks redzēt !!!! Ligzdiņa tiešām tiek apdzīvota
Lūk šodienas novērojumi un bildes . Piebilde: lai tiktu pie šīm bildēm , nedaudz sabojāju šķūnīša jumtu
))