~19.10 uzvedība līdzīga, kā vakar, kad izšķīlās otrais cālis. Vakar interesanti bija novērot, ka olas čaumala tika uzreiz apēsta. Šodien gan pagriezta mugura un var tikai minēt, kas tur notiek.
Pirms jebkura mana ieraksta pārpublicēšanas medijos lūdzu sazināties ar mani. Ziņas, izraujot no konteksta, mēdz nebūt pilnīgas.
Uz 21:35 nav vēl trešais. Jāgaida. Bo kundze mirkli ļāva mums apskatīties mazos, pati pavēroja no malas un atpakaļ sildīt:-) Tik smuki kunkulīši un negaidīti ņipri!
21.26 Liekas, ka viens mazulītis vēl ir oliņā... Mammīte Bo nolūkojas uz saviem mazulīšiem
Mazi mazītiņi trīcoši spārnelīši!
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Labrīt!
5:16 Neliela atkāpe-Bo kundze devās rīta pastaigā,atstājot knipucīšus ligzdā vienus un liekas,ka žurcis tur nav viens?
5:20 Bo kundze atgriežas ligzdā!
5:55 nevar īsti saprast,cik to knipucīšu ir-divus var redzēt labi
6:55 tiek savākts viens no žurčiem,briest brokastis
7:11 ļoti lēns process-notiek barošana,neviens nekur nesteidzas
7:19 liekas,ka tiek tikai vienam,bet grūti kaut ko saredzēt
andrisb07 wrote:Labrīt!
07:11 sākas brokastiņa. 7:20 vēl turpinām ar mūziku.
07:19:00 divi knābīši cīnās par vienu kārumiņu. Izdzīvošanas likums strādā!
Abiem tika.
Jā, liekas, ka pagaidām vēl bija divi knābīši
7.15
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Cik viņa ir lieliska! (asociācijās joprojām ir kaķenīte, jo tas spalvu tērps ir tik plastisks, liekas mīksts, knosoties kustības līganas, klusa, mierīga un pašcieņa strāvo, kaķēni pie sevis, murrā - man vienkārši nav līdzīgas pieredzes ar citiem dzīvniekiem)