Murmulis Ivo atkal atlidoja "pasēdēt" meitenei mugurā..

Un vēl ar tādu nevainīgu sejas izteiksmi

Irmiņas un Mai kā nav, tā nav......
Tur ir pat funkcija - kadru sērija. Ieslēdzot, ierakstīs visus kadrus kamēr neapturēsi. Ilgi gan to nevar turēt ieslēgtu, jo skaidrs, ka tie ir bilžu simti un tūkstoši. Šo funkciju var izmantot kādam īpaši svarīgam notikumam.Sunshine wrote: Vai ar PotPlayer var taisīt līdzīgi bildes kā ar VLC, respektīvi, pa sekundēm?Tad noteikti būs jāpamēģina šī programmiņa.
Vērotāja, izdarīju, ko Tu ieteici, un aizgāja bez raustīšanās!Vērotāja wrote:
Kādu adresi Tu liec VLC?
Skatījos šo rtmp://193.40.133.138/live/kalakotkas2
Varbūt Tu lieto rtsp nevis rtmp adresi? Vai varbūt VLC kodeku sadaļā punktiņš ir pie HTTP, nevis pie RTP pāri RTSP? Varbūt kodeku sadaļā pamēģini augšā ielikt mazāku ciparu par 6, sāc ar kādu 3 un paskaties kas tad notiek?
Vērotāja wrote:...tad zivjērgļiem tas iznāk apmēram tā - atnes pāris reizes zivi un čiki-briki lieta darīta.
Bet varbūt tieši ar to daba atkal rīkojas gudri. Piemēram, ja vienā metienā bērni ir no dažādiem tēviem, tas dažādo ģenētiku un, ja kāda kombinācija ir neveiksmīga, tad cits būs bez defekta.Sandra L. wrote:Vērojot zivjērgļus, man radies priekšstats, ka ļoooti daudzās ligzdās papuči auklē kādu audžubērnu
Beidzot man pieleca sānsoļu valdzinājuma sakne!Vērotāja wrote:Bet varbūt tieši ar to daba atkal rīkojas gudri. Piemēram, ja vienā metienā bērni ir no dažādiem tēviem, tas dažādo ģenētiku un, ja kāda kombinācija ir neveiksmīga, tad cits būs bez defekta.Sandra L. wrote:Vērojot zivjērgļus, man radies priekšstats, ka ļoooti daudzās ligzdās papuči auklē kādu audžubērnu