Viky,ja baigi neesi saradusi ar to zaļo svītru zem bilžukiem un vēlētos šķirties no viņas,tad te ir apraksts kā no viņas atbrīvotiesViky wrote:13:41 Mīlestības izpausmes
Man viņa dzīvot netraucēja, bet paldies, atbrīvojos no tāsLigzdas gariņš wrote:Viky,ja baigi neesi saradusi ar to zaļo svītru zem bilžukiem un vēlētos šķirties no viņas,tad te ir apraksts kā no viņas atbrīvotiesViky wrote:13:41 Mīlestības izpausmes![]()
https://dabasdati.lv/forums/viewtopic.p ... 92#p127692
Urrā! Dievs (t.i.programmētāji) ir sadzirdējuši mūsu lūgšanas!Ligzdas gariņš wrote:vai pamanījāt ka tagad ir iespēja patīt atpakaļ notikumus - par stundu![]()
![]()
A kāpēc ne?!Ligzdas gariņš wrote:... Klinti un Priedi![]()
Vārdi ir feini... tikai, kurš no tiem būs puikam?Ligzdas gariņš wrote:
prasās pēc vārdiņiem,ja ne es sākšu saukt par Klinti un Priedi![]()
Klints - puika,Priede - meitēnsMurkjelis wrote:Vārdi ir feini... tikai, kurš no tiem būs puikam?Ligzdas gariņš wrote:
Nu kā...Klints un PriedeMurkjelis wrote:Vārdi ir feini... tikai, kurš no tiem būs puikam?Ligzdas gariņš wrote:
Klints un Priede. (Kaut gan Klints arī ir sieviešu dzimtes vārds)Murkjelis wrote:Vārdi ir feini... tikai, kurš no tiem būs puikam?Ligzdas gariņš wrote:
Var jau būt, ka šie pārojās kaut kur attālāk no ligzdas. Varbūt kaut kad agri no rīta, kad neviens neredzēja.Ligzdas gariņš wrote:vai tiešām būs oļuks???taču nebija dzirdamas nevienas pārošanās skaņas
![]()