Burvīgi izskatāties!d.e. wrote:18.aprīļa pasākums !![]()

Paldies par jūsu vēstījumu pārējai Latvijai!
Burvīgi izskatāties!d.e. wrote:18.aprīļa pasākums !![]()
Hildiņ, acis izskatīju, bet neredzēju, kam mātHildiņa wrote:Paldies jums visiem, kas izturēja ugunskristības !
Jutu cauri sienām un paldies par to !Nevar ar baciļiem apveltīt labus cilvēkusSimba wrote:Hildiņ, acis izskatīju, bet neredzēju, kam mātHildiņa wrote:Paldies jums visiem, kas izturēja ugunskristības !![]()
Taču ceru, ka mūsu acīs sveicienus redzēji
Vai būs sestdienas raidījumā?Madara_Ozola wrote:Bija patiesi lieliska saruna un tikšanās - brīžiem šķita, ka Jūsu visu Forumiešu sacītais un darītais pats ieliek mums vārdus mutē un tiem tikai jātop izrunātiem.Arī filmēšanas komanda bija superīga uz sarunām raisoša. Enerģētiski uzlādējošs pasākums.
Jā, sestdien ejam gaisāJamsis wrote: Vai būs sestdienas raidījumā?
Neskatoties uz formālo medību aizliegumu, aptuveni 2,6 miljoni gājputnu ik gadu iet bojā, veicot savu migrācijas ceļu posmā, kas iet pāri Libānai un ir tikai 200 kilometrus garš. Izklaides, trofejas, un reizēm barības meklējumi ir par iemeslu tam, lai nogalinātu šos putnus. Sākot ar nākamo rudeni medības vairs nebūs pat oficiāli aizliegtas un nošauto putnu slkaits noteikti pieaugs.[i]Solo[/i] no LK foruma wrote:Make the sky over Lebanon safe for storks and other migrating birds
https://goo.gl/1yr0Hi
Man ir Garciems un ir arī vairākas bildes arī no Baltezera. Engure arī ir, tur La Marie un laikam Raganiete savulaik bija smukas sabildējušas. Tik nu jādomā, kur likt, varbūt labāk sazipot un uz kādu e-pastu ?Vērotāja wrote:Filmēšanas komanda lūdza bildes no mūsu kopīgajiem pasākumiem. Kam ir, ielieciet, lūdzu, failiem.lv fotogrāfijas![]()
No Engures, cik atceros, bija La Marie un Raganietei. No Garciema laikam d.e. bija bildes. Varbūt kādam ir Baltezers un Dauderi?
Man ir bildes no Engures un arī no Garciema. Vakarpusītē ielikšu failiem lv.d.e. wrote:Man ir Garciems un ir arī vairākas bildes arī no Baltezera. Engure arī ir, tur La Marie un laikam Raganiete savulaik bija smukas sabildējušas. Tik nu jādomā, kur likt, varbūt labāk sazipot un uz kādu e-pastu ?Vērotāja wrote:Filmēšanas komanda lūdza bildes no mūsu kopīgajiem pasākumiem. Kam ir, ielieciet, lūdzu, failiem.lv fotogrāfijas![]()
No Engures, cik atceros, bija La Marie un Raganietei. No Garciema laikam d.e. bija bildes. Varbūt kādam ir Baltezers un Dauderi?
Ieliec https://failiem.lv/ ar glabāšanas laiku kādu nedēļud.e. wrote:Man ir Garciems un ir arī vairākas bildes arī no Baltezera. Engure arī ir, tur La Marie un laikam Raganiete savulaik bija smukas sabildējušas. Tik nu jādomā, kur likt, varbūt labāk sazipot un uz kādu e-pastu ?Vērotāja wrote:Filmēšanas komanda lūdza bildes no mūsu kopīgajiem pasākumiem. Kam ir, ielieciet, lūdzu, failiem.lv fotogrāfijas![]()
Paldies, RaganieteRaganiete wrote:Man ir bildes no Engures un arī no Garciema. Vakarpusītē ielikšu failiem lv.d.e. wrote:Man ir Garciems un ir arī vairākas bildes arī no Baltezera. Engure arī ir, tur La Marie un laikam Raganiete savulaik bija smukas sabildējušas. Tik nu jādomā, kur likt, varbūt labāk sazipot un uz kādu e-pastu ?Vērotāja wrote:Filmēšanas komanda lūdza bildes no mūsu kopīgajiem pasākumiem. Kam ir, ielieciet, lūdzu, failiem.lv fotogrāfijas![]()
Šermuļi skrien pār kauliem... daļa homo sapiens attīstās deģeneratīvā virzienā.Vērotāja wrote: Šīs bildes var skatīties tikai ar šausmām par cilvēku stulbumu https://www.greenprophet.com/2014/10/eu ... ic-images/
Paldies Jums, kas mūsu visu vārdā tomēr atradāt iespēju izrauties! Malači! Ar siltumu skatos uz Jums bilžukā!d.e. wrote:18.aprīļa pasākums !![]()