Mīlīši! Runājam savādāk. Pirmām kārtām nejauksim graudus ar pelavām, tfū, netaisīsim tusu "Lido zivis" laikā. Pirmām kārtām jau Vērotāja, Sunshine aprīlī nevar, nevajag bikses vilkt pāri galvai. Vispirms atrunājam datumu, kurš daudzmaz pieņemams visiem. Pēc tam par braukšanu. Ja man ir jāaizbrauc uz Rīgas apkārtni, tad tas nav nekas, salīdzinot ar Rēzekni, Cēsīm. Tāpat atceros Sandra L dzīvo platajā galā, tālu no Rīgas, Viņai atbraukt uz Kuldīgu ir oi, oi ,oi! Tāpēc es visu laiku saku par to zelta visusceļu - Rīgas apkārtni, kas tomēr ir Latvijai kaut kur pa vidu. Te neiet runa par kalniem un muhamediem, te iet runa par mums visiem pieņemamāko, ērtāko risinājumu. Nu kaut kā tā.
Tas nenozīmē, ka es atsakos no saviem vārdiem. Ja kāds grib braukt uz "lidojošajām zivīm" vienalga - pasākuma, vai nepasākuma laikā, vai arī vienkārši apskatīt Kuldīgu - es šeit dzīvoju, un ja vien būs iespējams, labprāt tikšos ar jebkuru no Jums, kurš gribēs apskatīt manu dzimto pilsētu.
Ps. Viss. Gaidīšu tos putnu dullos kad viņi izdomās. Ir jau savs šarms tajā bardakā arī.
D.e. ! Ar kumpeti pietiks, vai man veselu kasti jāgādā?