Pa kuru kanālu tāds raidījums iet un cikos?Raganiete wrote:Šorīt raidījumā"Zināmais nezināmajā"runāja J.Ķuze par ligzdām un nedaudz par forumu
Diskusijas
Re: Diskusijas
- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

Es jau tepat apkārt vien ganīšos, tā kā ja kāds brauc arī uz "Lido zivis Kuldīgā", tad padodiet ziņu! Būšu priecīgs sagaidīt!Viky wrote: Ja nemaldos, tad 29.04 ir zivju lidošanas pasākums
Ļoti gribās tikt

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Vēl jauks video par Māra lidojošajām vimbām
http://www.tvnet.lv/online_tv/69646-nos ... t_pavasari
Par tikšanos - man līdz aprīļa beigām darba režīms ir tik noslogots, ka tikvien spēju, kā jūras ērgļu ligzdu šad tad paskatīties un palasīt komentārus forumā par citās ligzdās notiekošo. No maija varēsim organizēties un izdomāt kad un kur tiksimies

http://www.tvnet.lv/online_tv/69646-nos ... t_pavasari
Par tikšanos - man līdz aprīļa beigām darba režīms ir tik noslogots, ka tikvien spēju, kā jūras ērgļu ligzdu šad tad paskatīties un palasīt komentārus forumā par citās ligzdās notiekošo. No maija varēsim organizēties un izdomāt kad un kur tiksimies

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Ir vakums, irMĀRIS wrote: Jau rakstīju, ka varētu šo "pavasara saskriešanu" taisīt arī Kuldīgā, bet tas attālums mani biedē. Kā nekā no Rīgas ~150km, plus vēl daudziem aiz Rīgas tikpat daudz. Ir ko vilkt.Tāpēc visu laiku runāju par to Rīgas apkārtni. Bet ja gadījumā tas nebiedē - laipni lūgti Kuldīgā.
![]()
Un vispār tas jautājums palicis tagad karājoties gaisā, izskanēja Medemciems, Uģa Bergmaņa rehabilitācijas centrs, par datumiem vispār vakums. Laikam jau tomēr interese par šādu saskriešanos tomēr ir par švaku?!![]()

Es jau ar klusībā gaidu, ko lielais kopējais foruma gars nolems

Tad varbūt tādā gadījumā ar to mazo saskriešanās pasākumu metamies kaklā Mārim? Jo lielais vairums tā kā pošās uz lielajām orhidejām, bet mazā saujiņa tad šādi apetīti remdē?
Man gribās visu
i mazo tusiņu ,i lielo , mazā saskriešanās gan man nekādi nesanāk ,bet orhideju tusiņā ,būšu klāt kā likts 

Labdien! Domāju, ka interese jau ir, bet, kā raksta kolēģi- ar to laiku kaut kā pašvaki... Lieldienas tepat aiz stūra, tad talka u.t.t. Un Kuldīgā, nudien, nav būts. Bet varbūt tomēr?! Pie tam šoreiz, šķiet, uz orhidejām netikšu, jo jūlija sākumā nebūšu Latvijā.MĀRIS wrote:Jau rakstīju, ka varētu šo "pavasara saskriešanu" taisīt arī Kuldīgā, bet tas attālums mani biedē. Kā nekā no Rīgas ~150km, plus vēl daudziem aiz Rīgas tikpat daudz. Ir ko vilkt.Vērotāja wrote:Smuka Mārim tā Kuldīgamega2 wrote:Māri! Tev gan tur jauki Kuldīgā-zives pa gaisu lido!
http://apollo.tvnet.lv/zinas/foto-kuldi ... vis/791810Rumba smuka un pati pilsēta arī.
Tāpēc visu laiku runāju par to Rīgas apkārtni. Bet ja gadījumā tas nebiedē - laipni lūgti Kuldīgā.
![]()
Un vispār tas jautājums palicis tagad karājoties gaisā, izskanēja Medemciems, Uģa Bergmaņa rehabilitācijas centrs, par datumiem vispār vakums. Laikam jau tomēr interese par šādu saskriešanos tomēr ir par švaku?!![]()
Simba (Ir vakums, ir
Tad varbūt tādā gadījumā ar to mazo saskriešanās pasākumu metamies kaklā Mārim? Jo lielais vairums tā kā pošās uz lielajām orhidejām, bet mazā saujiņa tad šādi apetīti remdē?[/quote]
Simba! Uz asītes paķersi??

Tad varbūt tādā gadījumā ar to mazo saskriešanās pasākumu metamies kaklā Mārim? Jo lielais vairums tā kā pošās uz lielajām orhidejām, bet mazā saujiņa tad šādi apetīti remdē?[/quote]
Nu varbūt tomēr braucam uz Kuldīgu 25.aprīlī, a?
Ļoti gribas pabūt Kuldīgā. Ņemam ģimenes, mazbērnus. Mēs varam savā starpā patusēt, bet ģimenes (un mēs arī), piedalīties svētkos.
No 11-tiem tā programma ir visiem interesentiem, ne tikai makšķerniekiem
Bet jūnijā braucam uz orhidejām vai pie Uģa, to izlemsim.

Ļoti gribas pabūt Kuldīgā. Ņemam ģimenes, mazbērnus. Mēs varam savā starpā patusēt, bet ģimenes (un mēs arī), piedalīties svētkos.
No 11-tiem tā programma ir visiem interesentiem, ne tikai makšķerniekiem

Bet jūnijā braucam uz orhidejām vai pie Uģa, to izlemsim.

Nevaru apsolīt nekādas baigās ērtības. Pats dzīvoju daudzdzīvokļu mājā, bet pie darba man ir nojume, kur kādiem padsmit cilvēkiem lietus laikā vieta atradīsies. Tualete, ūdens, kur rokas nomazgāt, arī ir uz vietas. Varam kaut vai pirti arī izkurināt, tā arī ir turpat. Tiesa, pamaza, vienlaicīgi ir piecas vietas, tā arī taisīta - draugu lokam. Šašliku panna arī atradīsies, ja būs sarūsējusi - sametināsim citu. Tā kā ...! Bilžuku kādu ielikšu vēlāk.Ģeogrāfs wrote:Simba wrote: Ir vakums, ir![]()
Es jau ar klusībā gaidu, ko lielais kopējais foruma gars nolems![]()
Tad varbūt tādā gadījumā ar to mazo saskriešanās pasākumu metamies kaklā Mārim? Jo lielais vairums tā kā pošās uz lielajām orhidejām, bet mazā saujiņa tad šādi apetīti remdē?

Vērotāj, es negribu sarūgtināt, bet šis pasākums ir pa diviem gadiem jau nokavēts
Kuldīgas domes mājas lapa rullē 
29.aprīlī ir Lido zivis Kuldīgā. Programmu gan nekur neatradu.
http://www.latvia.travel/lv/pasakums/lido-zivis-kuldiga

Šoreiz pārmetums nav Vērotājai, bet man, jo norādi uz šo saiti ieliku es.Murkjelis wrote:Vērotāj, es negribu sarūgtināt, bet šis pasākums ir pa diviem gadiem jau nokavētsKuldīgas domes mājas lapa rullē

Programma būtībā nemaz nav tik svarīga, jo viss tas notiek vienā vietā pie Ventas rumbas pils dārzā.

Last edited by MĀRIS on 12 Apr 2017 16:34, edited 1 time in total.
Ģeogrāf - proootams!!!Ģeogrāfs wrote: Simba! Uz asītes paķersi??

Galvenais saprast, kad tieši jābrauc

Lielos vilcienos - te galvenākais, ka vispār jābrauc, bet detaļas jau tik tāds sīkums

Māri, es domāju, ka mums vajag vienam otru ar mūsu putniem galvā, nevis ērtības

Tas nav pārmetums nevienam no jums. Es sākumā domāju, ka tikai gadā kļūdījusies - paskatījos, ka 25.04. iekrīt darba dienā un pabrīnījos. Sāku pētīt. Tas ir aizrādījums Kuldīgas mājas lapai. Dīvaini, ka nav ielikuši aktuālo informāciju. Paskat, cik smuku plakātiņu 15-tajam gadam bija uztaisījuši ar visu programmu un tā. Par šo gadu ne vārda.MĀRIS wrote: Šoreiz pārmetums nav Vērotājai, bet man, jo norādi uz šo saiti ieliku es.![]()
Murkjeli, nu padomā un tik cītīgi izlasīju programmu un uz gadu pat nepaskatījos
Māri, vai 29.aprīlī pasākums būs?

Noteikti būs! Kuldīgā pat lielā talka, kas parasti Latvijā notiek aprīļa pēdējā sestdienā, jau cik gadus tiek pārcelta nedēļu ātrāk. Tā jau ir tradīcija, ka "bardaks" būs.Vērotāja wrote:Murkjeli, nu padomā un tik cītīgi izlasīju programmu un uz gadu pat nepaskatījos![]()

Re, te pat ekskursiju piedāvā uz svētkiem
http://www.skaistieskati.lv/site/lat/wtrip/1693
Kurzemes tūrisma asociācijas informācija:
http://www.kurzeme.lv/lv/pasakumi/106-p ... s-kuldiga/
Pavasara palu šovs „Lido zivis Kuldīgā”
29.04.2017
Gadu simtiem vimbas pavasaros dodas augšup pa Ventu, savā nārsta ceļā sastopot mutuļojošo Ventas rumbu – Eiropas platāko (249 m) ūdenskritumu.
Par godu šim notikumam, Kuldīgas vietējie amatnieki un mājražotāji tirdziņā piedāvā iegādāties savus darinājumus. Dienas laikā notiek dažādi pasākumi, makšķerēšanas sacensības un kopīga zivju zupas ēšana.
Norises vieta: Kuldīgas Pilsētas dārzs Organizatoru kontakti: kuldigaskc@gmail.com

http://www.skaistieskati.lv/site/lat/wtrip/1693
Kurzemes tūrisma asociācijas informācija:
http://www.kurzeme.lv/lv/pasakumi/106-p ... s-kuldiga/
Pavasara palu šovs „Lido zivis Kuldīgā”
29.04.2017
Gadu simtiem vimbas pavasaros dodas augšup pa Ventu, savā nārsta ceļā sastopot mutuļojošo Ventas rumbu – Eiropas platāko (249 m) ūdenskritumu.
Par godu šim notikumam, Kuldīgas vietējie amatnieki un mājražotāji tirdziņā piedāvā iegādāties savus darinājumus. Dienas laikā notiek dažādi pasākumi, makšķerēšanas sacensības un kopīga zivju zupas ēšana.
Norises vieta: Kuldīgas Pilsētas dārzs Organizatoru kontakti: kuldigaskc@gmail.com

Aptauja:
Lūdzu pieteikties, kas vēlētos 29.aprīlī braukt uz Kuldīgu uz Pavasara palu šovu „Lido zivis Kuldīgā” (skatieties komentārus iepriekš), programmā arī šašliki pie mūsu Māra.
Ja grib pieteikties interesenti, kas forumu tikai lasa, lūdzu rakstiet verotaja@inbox.lv
Atkarībā no interesentu skaita izlemsim, vai rīkojam šo pasākumu vai domājam ko citu.
Šis pasākums neaizvieto ieplānoto pasākumu jūnijā vai vēlāk, tas notiks vai nu Engurē vai pieteiksimies ekskursijā pie Uģa Bergmaņa, to izlemsim.
Lūdzu pieteikties, kas vēlētos 29.aprīlī braukt uz Kuldīgu uz Pavasara palu šovu „Lido zivis Kuldīgā” (skatieties komentārus iepriekš), programmā arī šašliki pie mūsu Māra.
Ja grib pieteikties interesenti, kas forumu tikai lasa, lūdzu rakstiet verotaja@inbox.lv
Atkarībā no interesentu skaita izlemsim, vai rīkojam šo pasākumu vai domājam ko citu.
Šis pasākums neaizvieto ieplānoto pasākumu jūnijā vai vēlāk, tas notiks vai nu Engurē vai pieteiksimies ekskursijā pie Uģa Bergmaņa, to izlemsim.
Es arī piesakos uz Kuldīgu!
Tāpat jau gribēju braukt lidojošās zivis skatīt. Kopā viss - vēl jaukāk.

Tāpat jau gribēju braukt lidojošās zivis skatīt. Kopā viss - vēl jaukāk.
Man 29.04 ir moto sezonas atklāšanas pasākums un tad bija doma aizvizināties līdz Kuldīgai, protams, atkarīgs no laika apstākļiem.
Tā kā, ja jūs tur savāksieties, būs feini
Tā kā, ja jūs tur savāksieties, būs feini