Diskusijas

Prizhs

Re: Diskusijas

Post by Prizhs »

Raganiete wrote:Šorīt raidījumā"Zināmais nezināmajā"runāja J.Ķuze par ligzdām un nedaudz par forumu :)
Pa kuru kanālu tāds raidījums iet un cikos?
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Var noklausīties, kad iznāk laiks.

http://lr1.lsm.lv/lv/raksts/zinamais-ne ... de.a84627/
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Viky wrote: Ja nemaldos, tad 29.04 ir zivju lidošanas pasākums :)
Ļoti gribās tikt :)
Es jau tepat apkārt vien ganīšos, tā kā ja kāds brauc arī uz "Lido zivis Kuldīgā", tad padodiet ziņu! Būšu priecīgs sagaidīt! :P http://www.kuldiga.lv/lv/lido-zivis
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Vēl jauks video par Māra lidojošajām vimbām :D

http://www.tvnet.lv/online_tv/69646-nos ... t_pavasari

Par tikšanos - man līdz aprīļa beigām darba režīms ir tik noslogots, ka tikvien spēju, kā jūras ērgļu ligzdu šad tad paskatīties un palasīt komentārus forumā par citās ligzdās notiekošo. No maija varēsim organizēties un izdomāt kad un kur tiksimies :P
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Simba

Post by Simba »

MĀRIS wrote: Jau rakstīju, ka varētu šo "pavasara saskriešanu" taisīt arī Kuldīgā, bet tas attālums mani biedē. Kā nekā no Rīgas ~150km, plus vēl daudziem aiz Rīgas tikpat daudz. Ir ko vilkt. :roll: Tāpēc visu laiku runāju par to Rīgas apkārtni. Bet ja gadījumā tas nebiedē - laipni lūgti Kuldīgā. :P
Un vispār tas jautājums palicis tagad karājoties gaisā, izskanēja Medemciems, Uģa Bergmaņa rehabilitācijas centrs, par datumiem vispār vakums. Laikam jau tomēr interese par šādu saskriešanos tomēr ir par švaku?! :roll: :P
Ir vakums, ir :P
Es jau ar klusībā gaidu, ko lielais kopējais foruma gars nolems :D

Tad varbūt tādā gadījumā ar to mazo saskriešanās pasākumu metamies kaklā Mārim? Jo lielais vairums tā kā pošās uz lielajām orhidejām, bet mazā saujiņa tad šādi apetīti remdē?
skarleta

Post by skarleta »

Man gribās visu :D i mazo tusiņu ,i lielo , mazā saskriešanās gan man nekādi nesanāk ,bet orhideju tusiņā ,būšu klāt kā likts :D
Ģeogrāfs

Post by Ģeogrāfs »

MĀRIS wrote:
Vērotāja wrote:
mega2 wrote:Māri! Tev gan tur jauki Kuldīgā-zives pa gaisu lido! :lol:
http://apollo.tvnet.lv/zinas/foto-kuldi ... vis/791810
Smuka Mārim tā Kuldīga :P Rumba smuka un pati pilsēta arī.
Jau rakstīju, ka varētu šo "pavasara saskriešanu" taisīt arī Kuldīgā, bet tas attālums mani biedē. Kā nekā no Rīgas ~150km, plus vēl daudziem aiz Rīgas tikpat daudz. Ir ko vilkt. :roll: Tāpēc visu laiku runāju par to Rīgas apkārtni. Bet ja gadījumā tas nebiedē - laipni lūgti Kuldīgā. :P
Un vispār tas jautājums palicis tagad karājoties gaisā, izskanēja Medemciems, Uģa Bergmaņa rehabilitācijas centrs, par datumiem vispār vakums. Laikam jau tomēr interese par šādu saskriešanos tomēr ir par švaku?! :roll: :P
Labdien! Domāju, ka interese jau ir, bet, kā raksta kolēģi- ar to laiku kaut kā pašvaki... Lieldienas tepat aiz stūra, tad talka u.t.t. Un Kuldīgā, nudien, nav būts. Bet varbūt tomēr?! Pie tam šoreiz, šķiet, uz orhidejām netikšu, jo jūlija sākumā nebūšu Latvijā.
Ģeogrāfs

Post by Ģeogrāfs »

Simba (Ir vakums, ir :P

Tad varbūt tādā gadījumā ar to mazo saskriešanās pasākumu metamies kaklā Mārim? Jo lielais vairums tā kā pošās uz lielajām orhidejām, bet mazā saujiņa tad šādi apetīti remdē?[/quote]

Simba! Uz asītes paķersi??
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Nu varbūt tomēr braucam uz Kuldīgu 25.aprīlī, a?
Ļoti gribas pabūt Kuldīgā. Ņemam ģimenes, mazbērnus. Mēs varam savā starpā patusēt, bet ģimenes (un mēs arī), piedalīties svētkos.
No 11-tiem tā programma ir visiem interesentiem, ne tikai makšķerniekiem :P

Bet jūnijā braucam uz orhidejām vai pie Uģa, to izlemsim.

Image
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Ģeogrāfs wrote:
Simba wrote: Ir vakums, ir :P

Tad varbūt tādā gadījumā ar to mazo saskriešanās pasākumu metamies kaklā Mārim? Jo lielais vairums tā kā pošās uz lielajām orhidejām, bet mazā saujiņa tad šādi apetīti remdē?

Simba! Uz asītes paķersi??
Nevaru apsolīt nekādas baigās ērtības. Pats dzīvoju daudzdzīvokļu mājā, bet pie darba man ir nojume, kur kādiem padsmit cilvēkiem lietus laikā vieta atradīsies. Tualete, ūdens, kur rokas nomazgāt, arī ir uz vietas. Varam kaut vai pirti arī izkurināt, tā arī ir turpat. Tiesa, pamaza, vienlaicīgi ir piecas vietas, tā arī taisīta - draugu lokam. Šašliku panna arī atradīsies, ja būs sarūsējusi - sametināsim citu. Tā kā ...! Bilžuku kādu ielikšu vēlāk. :P
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Vērotāj, es negribu sarūgtināt, bet šis pasākums ir pa diviem gadiem jau nokavēts :D Kuldīgas domes mājas lapa rullē :lol:

29.aprīlī ir Lido zivis Kuldīgā. Programmu gan nekur neatradu.
http://www.latvia.travel/lv/pasakums/lido-zivis-kuldiga
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Murkjelis wrote:Vērotāj, es negribu sarūgtināt, bet šis pasākums ir pa diviem gadiem jau nokavēts :D Kuldīgas domes mājas lapa rullē :lol:

29.aprīlī ir Lido zivis Kuldīgā. Programmu gan nekur neatradu.
http://www.latvia.travel/lv/pasakums/lido-zivis-kuldiga
Šoreiz pārmetums nav Vērotājai, bet man, jo norādi uz šo saiti ieliku es. :oops: :P
Programma būtībā nemaz nav tik svarīga, jo viss tas notiek vienā vietā pie Ventas rumbas pils dārzā. :P
Last edited by MĀRIS on 12 Apr 2017 16:34, edited 1 time in total.
Simba

Post by Simba »

Ģeogrāfs wrote: Simba! Uz asītes paķersi??
Ģeogrāf - proootams!!! :D Ar vislielāko prieku :D
Galvenais saprast, kad tieši jābrauc :lol:
Lielos vilcienos - te galvenākais, ka vispār jābrauc, bet detaļas jau tik tāds sīkums :P

Māri, es domāju, ka mums vajag vienam otru ar mūsu putniem galvā, nevis ērtības :P
Murkjelis

Post by Murkjelis »

MĀRIS wrote: Šoreiz pārmetums nav Vērotājai, bet man, jo norādi uz šo saiti ieliku es. :oops: :P
Tas nav pārmetums nevienam no jums. Es sākumā domāju, ka tikai gadā kļūdījusies - paskatījos, ka 25.04. iekrīt darba dienā un pabrīnījos. Sāku pētīt. Tas ir aizrādījums Kuldīgas mājas lapai. Dīvaini, ka nav ielikuši aktuālo informāciju. Paskat, cik smuku plakātiņu 15-tajam gadam bija uztaisījuši ar visu programmu un tā. Par šo gadu ne vārda.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Murkjeli, nu padomā un tik cītīgi izlasīju programmu un uz gadu pat nepaskatījos :lol:

Māri, vai 29.aprīlī pasākums būs?
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Vērotāja wrote:Murkjeli, nu padomā un tik cītīgi izlasīju programmu un uz gadu pat nepaskatījos :lol:

Māri, vai 29.aprīlī pasākums būs?
Noteikti būs! Kuldīgā pat lielā talka, kas parasti Latvijā notiek aprīļa pēdējā sestdienā, jau cik gadus tiek pārcelta nedēļu ātrāk. Tā jau ir tradīcija, ka "bardaks" būs. :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Re, te pat ekskursiju piedāvā uz svētkiem
http://www.skaistieskati.lv/site/lat/wtrip/1693

Kurzemes tūrisma asociācijas informācija:
http://www.kurzeme.lv/lv/pasakumi/106-p ... s-kuldiga/

Pavasara palu šovs „Lido zivis Kuldīgā”
29.04.2017
Gadu simtiem vimbas pavasaros dodas augšup pa Ventu, savā nārsta ceļā sastopot mutuļojošo Ventas rumbu – Eiropas platāko (249 m) ūdenskritumu.
Par godu šim notikumam, Kuldīgas vietējie amatnieki un mājražotāji tirdziņā piedāvā iegādāties savus darinājumus. Dienas laikā notiek dažādi pasākumi, makšķerēšanas sacensības un kopīga zivju zupas ēšana.
Norises vieta: Kuldīgas Pilsētas dārzs Organizatoru kontakti: kuldigaskc@gmail.com

Image
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Aptauja:

Lūdzu pieteikties, kas vēlētos 29.aprīlī braukt uz Kuldīgu uz Pavasara palu šovu „Lido zivis Kuldīgā” (skatieties komentārus iepriekš), programmā arī šašliki pie mūsu Māra.

Ja grib pieteikties interesenti, kas forumu tikai lasa, lūdzu rakstiet verotaja@inbox.lv

Atkarībā no interesentu skaita izlemsim, vai rīkojam šo pasākumu vai domājam ko citu.

Šis pasākums neaizvieto ieplānoto pasākumu jūnijā vai vēlāk, tas notiks vai nu Engurē vai pieteiksimies ekskursijā pie Uģa Bergmaņa, to izlemsim.
La Marie

Post by La Marie »

Es arī piesakos uz Kuldīgu! :)
Tāpat jau gribēju braukt lidojošās zivis skatīt. Kopā viss - vēl jaukāk.
Viky

Post by Viky »

Man 29.04 ir moto sezonas atklāšanas pasākums un tad bija doma aizvizināties līdz Kuldīgai, protams, atkarīgs no laika apstākļiem.

Tā kā, ja jūs tur savāksieties, būs feini :)
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”