Man jau gribās piekrist Fleur - nu makten daudz tie raibumi. Jūrnieki krāsojās kaut kā vienmērīgāk.Vērotāja wrote:Bet tā arī nesapratu vai tas ir klinšu ērglis (kā raksta fleur) vai jūras ērglis?
NoraR raksta, ka kad būs Jānis Ķ., viņš atbildēs.

Man jau gribās piekrist Fleur - nu makten daudz tie raibumi. Jūrnieki krāsojās kaut kā vienmērīgāk.Vērotāja wrote:Bet tā arī nesapratu vai tas ir klinšu ērglis (kā raksta fleur) vai jūras ērglis?
Nu pēc klinšu ērgļa man viņš neizskatāsVērotāja wrote:Bet tā arī nesapratu vai tas ir klinšu ērglis (kā raksta fleur) vai jūras ērglis?
Fleur, never mind.fleur wrote:forgive me. I was too fast because I had to leave.![]()
It's not a Golden Eagle, but I think like all of you an White Tailed Eagle.
But I also waiting in suspense the answer from the expert.
Protams, ka jaunais jūrnieks. Ar Latvijas gredzeniem, ja pareizi atceros krāsu kombinācijas.Vērotāja wrote:Bet tā arī nesapratu vai tas ir klinšu ērglis (kā raksta fleur) vai jūras ērglis?
Paskatījos bildes un man arī tieši tāpat likās - ka pēc klinšu ērgļa galīgi neizskatās..Viky wrote:Nu pēc klinšu ērgļa man viņš neizskatāsVērotāja wrote:Bet tā arī nesapratu vai tas ir klinšu ērglis (kā raksta fleur) vai jūras ērglis?
Kas tādu baļķi ir atstiepisSandra18 wrote:Ļoti liels vējš šodien...12:40:00 Atlaižas, 12:40:33 tā aizlido, ka izjauc lizgdu nedaudz... tā ieķēries, lai nenokristu
Viky, neviens.. tas zars tur jau bijaViky wrote:
Kas tādu baļķi ir atstiepis