Ja jau pie igaunīšiem Karls atgriezās precīzi savā ligzdā ar līksmiem saucieniem, tad kāpēc lai šis nebūtu Ozols (kaut par 99%), kurš arī atgriezās ar ļoti līksmiem saucieniem. Pat līksmākiem, nekā Karlam.lianaliesma wrote:Liz01 wrote:
Ozols![]()

Ja jau pie igaunīšiem Karls atgriezās precīzi savā ligzdā ar līksmiem saucieniem, tad kāpēc lai šis nebūtu Ozols (kaut par 99%), kurš arī atgriezās ar ļoti līksmiem saucieniem. Pat līksmākiem, nekā Karlam.lianaliesma wrote:Liz01 wrote:
Ozols![]()
Lai cik dīvaini nebūtu, bet mūsu stārķis ( droši jau tas pats Ozols) pirmo reizi ieradās ligzdā bes trokšņa, pavisam kluss. Pakrāmējās un aizlidoja.La Marie wrote: Ja jau pie igaunīšiem Karls atgriezās precīzi savā ligzdā ar līksmiem saucieniem, tad kāpēc lai šis nebūtu Ozols (kaut par 99%), kurš arī atgriezās ar ļoti līksmiem saucieniem. Pat līksmākiem, nekā Karlam.
Mēs pat nevaram salīdzināt vienu- no rīta un otru - vakarpusē ligzdā ielidojušo putnu, kameras tomēr ir pārāk tālu, lai pretendētu uz kaut kādu detaļu identificēšanu. Igauņu stārķu ligzdā to varētu izdarīt....varu komentēt vien to, ka ligzdā esošais putns noteikti (99%) ir tēviņš, bet par tā identitāti ar pērno / aizpērno putnu es neko negribu teikt, jo neesmu pat mēģinājis salīdzināt.
Protams,M.S.nav iespējas lūret pie datora tik dauz,ka to varam darīt mēs,bet pagašgad es redzēju, ka Ozols ņema sūnas no zaras,kuras tagad nav,no kuras Upene nokrita.Arī tapēc man liekas ka tas ir Ozols,pēc viņa uzvedības.Vērotāja wrote:Manā pastā ir vēstulē no Māra Strazda
.......... Sūnu vākšana blakus koku zaros vismaz man bija pilnīgi jauns fakts...
Paldies jau iepriekš![/i]
Protams, VIKTORYja, jo mēs tāpat nevaram apgalvot, ka Zīle2015 ir tā pati Zīle2016. Un arī Ozols, lai arī 99%, ka ir pērnais Ozols, jo zin ceļu un uzvedas kā saimnieks, tomēr pierādījumu gredzena veidā mums tāpat nav.VIKTORYja wrote:Es piedāvāju -jeb kurš putns,kas ligzdo šajā ligzdā būs OZOLS un ZĪLE!Starp citu ,šīs ir istais Ozols,gaišajā laikā var labi redzet plānkumiņu uz knabjā.
Te ir ziņa no Laimas un Jumja KaimiņienesVau wrote:Ja ,starp citu vai ir kāds info par pagajušā gada zivju ērgļu ligzdu.
No MS stāstītā, to citu ligzdu vai piemērotu ligzdas koku nemaz tik viegli nav atrast. Abus gadus arī šeit bija sveši šīs ligzdas tīkotāji, tā kā skatīsimies kā būs tālāk kad mammuki atgriezīsies.lianaliesma wrote:Cik skumji, ja Ozols būs izvēlējies meklēt tomēr citu ligzdu. Varbūt Māris S. laika gaitā būs ko uzzinājis vairāk.