Diskusijas
Re: Diskusijas
Uzrakstīju Uģim, ka būtu labi pārlikt tiešraides YouTubē. Viņš atbildēja, ka ierosinās to darīt. Bet tā kā LVM ir valsts iestāde, tas varētu notikt diezgan smagnēji un ne vienā dienā.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Tev LTV kameru rāda datorā?d.e. wrote: Man Chrome un arī nekas neiet...
Paskatījos, ka man tā arī griežas uz riņķi. Tas arī JW.
Starp citu, man telefonā arī neiet.
Nē, nu neko - paskatījos pirmajās dienās un pietiks

Last edited by Murkjelis on 01 Apr 2017 15:36, edited 1 time in total.
Es arī sākumā domāju, ka pie vainas mans vecais kompis, bet pamēģināju pieslēgties vēl no 2 gab. svaigākiem datoriem, kam visādas jaunākas programmu versijas uzinstalētas un vienalga figu...neiet.Murkjelis wrote:Mums ir kaut kas vēl, kur JW pleijeris iesaistīts? Gribu patestēt - varbūt tas nobrucis. Jūtūbs, flash pleijeris, filmas mierīgi skatos onlainā - viss iet. Tikai mežu kameras - nē.
VLC pats par sevi arī strādā. Tikai straumes ne.
Ja es būtu vienīgā, tad skaidrs, ka vaina lokāla.

- Lianaliesma
Tad ir reģioni, kur iet, un tādi, kur neiet.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

- Lianaliesma
Nu tā. Tagad man ar neiet. 

Tātad ir reģioni, kuros Tumsa iestājas vēlāklianaliesma wrote:Nu tā. Tagad man ar neiet.

Murkjeli, vai tev nav Adblock ieslēgts?Murkjelis wrote:Tev LTV kameru rāda datorā?d.e. wrote: Man Chrome un arī nekas neiet...
Jā, LTV man rāda, smukas zīlītes lēkā.Murkjelis wrote: Tev LTV kameru rāda datorā?

Ir. Tas ir bija, tagad izslēdzu - tas pats nekas.Vērotāja wrote:
Murkjeli, vai tev nav Adblock ieslēgts?
- Lianaliesma
Nekā, iet atkal vissMurkjelis wrote:Tātad ir reģioni, kuros Tumsa iestājas vēlāklianaliesma wrote:Nu tā. Tagad man ar neiet.

Bet man purva kamerai, kas gāja, palika melns ekrāns un atkārtoti nepalaižas. 

Ar Adblock JW pleijeris nestrādā.Murkjelis wrote:Ir. Tas ir bija, tagad izslēdzu - tas pats nekas.Vērotāja wrote:
Murkjeli, vai tev nav Adblock ieslēgts?
Izslēdz. Iztīri kešatmiņu, pārstartē datoru, iztīri vēlreiz kešatmiņu. Tavam datoram ir "jāaizmirst" Adblock.
VLC un PotPlyer strādā visas četras tiešraides.
rtsp adresi nepārbaudīju (parasti nestrādā), bet šī http://stream.ls.lv/mazerg1/mp4:mazerg1 ... ylist.m3u8
strādā un tādas pašas adreses no pārējām tiešraidēm, kuras ievietotas rindiņā VLV/Android un sākas ar protokolu http
rtsp adresi nepārbaudīju (parasti nestrādā), bet šī http://stream.ls.lv/mazerg1/mp4:mazerg1 ... ylist.m3u8
strādā un tādas pašas adreses no pārējām tiešraidēm, kuras ievietotas rindiņā VLV/Android un sākas ar protokolu http
Ja pēc Adblock likvidēšanas un atmiņas iztīrīšanas JW pleijeris nestrādā, jāpārbauda vai Chrome ir palaists spraudnis (plugins)
Chrome pārlūka adrešu joslā jāieraksta - chrome://plugins/
un jāpārbauda vai ir ielikts ķeksītis pie Flash Playera spraudņa

Chrome pārlūka adrešu joslā jāieraksta - chrome://plugins/
un jāpārbauda vai ir ielikts ķeksītis pie Flash Playera spraudņa

Vērotāj, paldies! Bet man nekas nemainās. Adbloks ir vispār ir piestellēts tikai hromam. Citos pārlūkos arī neiet. Pie tam hromā man iet švirkstēdami visi flašpleijeri - filmām, spēlēm,ārvalstu tiešraidēm un gāja ar visu adbloku. VLC igauņu kameras arī aizgāja. Man nav ideju. Bet kaut kāda pretestība pret mežu un ltv tiešsaistes kamerām ir sāksies. Ja vēl būtu tikai man.
Es vēl pačakarēšos un patīrīšu.
Viņi visos forumos raksta, ka adbloks jāiztīra no kešiem, no pagaidu failiem līdz pirmajai dienai, kad tas tika ieslēgts.Murkjelis wrote:Vērotāj, paldies! Bet man nekas nemainās. Adbloks ir vispār ir piestellēts tikai hromam. Citos pārlūkos arī neiet. Pie tam hromā man iet švirkstēdami visi flašpleijeri - filmām, spēlēm,ārvalstu tiešraidēm un gāja ar visu adbloku. VLC igauņu kameras arī aizgāja. Man nav ideju. Bet kaut kāda pretestība pret mežu un ltv tiešsaistes kamerām ir sāksies. Ja vēl būtu tikai man.
Bet ja visur nestrādā, palasi JW oficiālajā lapā https://www.jwplayer.com/blog/category/html5-video/
vai google forumā https://productforums.google.com/forum/ ... w$20player
Smukulītis !La Marie wrote:Mūsmājās šodien, 1.aprīlī, svētki: stārķis atgriezies!!!!![]()
![]()

Labdien! Man cita tēma, Es un Māris(Saules) brauktu uz tusiņu Garciemā, ja tiks organizēts. Būtu prieks visus atkal redzēt.