Diskusijas
- Lianaliesma
Re: Diskusijas
Vēlreiz atkārtošu - šis ir dabas forums un te mēs apmaināmies ar viedokļiem par tiešraides kamerās redzēto.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

Safri83 wrote: Da Jus esat ...!!!![]()

Last edited by MĀRIS on 31 Mar 2017 15:53, edited 1 time in total.
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Safri83, nav pieņemama tāda apsaukāšanās, kā tajā komentārā: jūs esat tādi un tādi. Tā ir pāriešana uz personiskiem apvainojumiem. Lūdzu izlabo to komentāru.
Skat. foruma noteikumu 3.punktu.
https://dabasdati.lv/forums/viewtopic.p ... 556#p33556
Protams, Tava doma nav nekas jauns - pat politiķi lieto šo terminu, tomēr ļoti uzmanīgi - lai nevar neko pietiesāt
))
http://www.db.lv/politika/emsis-latvija ... ibu-372224
Par mazohistiem sauc cilvēkus, kas tīksminās par savām sāpēm (sadisti - par citu sāpēm). Kā gan Tu vari zināt, par ko mēs tīksmināmies? Pēc cilvēka rīcības (balsošanas) nevar pateikt par viņa motīviem un vēl jo mazāk par viņa emocijām.
Piemēram, es ieliku šo saiti uz Induļa Emša vārdiem - liktos, mazohistiska reakcija, atrodam savējos it kā pamatojumu Taviem vārdiem. Bet es, piemēram, netīksminos, es kategoriski nepiekrītu.
Apmēram tāpēc es Tev teicu, ka esi pārkāpis robežu vai nesaproti - nepieņemama forma un nepamatots saturs.
Skat. foruma noteikumu 3.punktu.
https://dabasdati.lv/forums/viewtopic.p ... 556#p33556
Protams, Tava doma nav nekas jauns - pat politiķi lieto šo terminu, tomēr ļoti uzmanīgi - lai nevar neko pietiesāt

http://www.db.lv/politika/emsis-latvija ... ibu-372224
Par mazohistiem sauc cilvēkus, kas tīksminās par savām sāpēm (sadisti - par citu sāpēm). Kā gan Tu vari zināt, par ko mēs tīksmināmies? Pēc cilvēka rīcības (balsošanas) nevar pateikt par viņa motīviem un vēl jo mazāk par viņa emocijām.
Piemēram, es ieliku šo saiti uz Induļa Emša vārdiem - liktos, mazohistiska reakcija, atrodam savējos it kā pamatojumu Taviem vārdiem. Bet es, piemēram, netīksminos, es kategoriski nepiekrītu.
Apmēram tāpēc es Tev teicu, ka esi pārkāpis robežu vai nesaproti - nepieņemama forma un nepamatots saturs.
Last edited by Made on 31 Mar 2017 16:06, edited 1 time in total.
Izteikšanas par ko balsot, un publicejot vel sarakstu parkap noteikumu 4.punktu!
Njaa, ar to politiku ir kā ir - politika vides aizsardzībā un dabas vērtību saglabāšanā ir pat ļoti jūtīga tēma un to nevajadzētu apiet. Par to, kas kamerās, mēs runājam attiecīgajās tēmās. Diskusijas it kā ir nodalītas, lai runātu par citām lietām, kas ar dabas lietām saistītas. Bet protams, ka ne par plaša spektra politiskajām tēmām.
Cilvēks 100% apolitisks nemaz nevar būt. Bet šeit neviens politiku vēl nav iejaucis, pat aģitējis nav, tikai ielikts balsojuma saraksts, un pateikts, ka viņam ir skaidrs par ko balsot. Izlasiet mīlīši tekstu kas rakstīts. 

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Manuprāt, likumdošana ir gan politika.
Nerunājot par vēlēšanām, arī normatīvie akti - aizliegumi, atļaujas, noteikumi, atbalsta politika - jā, arī Agrovides atbalsts zemniekiem par dabai draudzīgu saimniekošanu ir lauku attīstības politikas instruments..
Tāpēc es saku, ka daļa politikas šeit piedien...

Nerunājot par vēlēšanām, arī normatīvie akti - aizliegumi, atļaujas, noteikumi, atbalsta politika - jā, arī Agrovides atbalsts zemniekiem par dabai draudzīgu saimniekošanu ir lauku attīstības politikas instruments..
Tāpēc es saku, ka daļa politikas šeit piedien...
Safri83 ir provokators, ar to mēs saskārāmies kad pirmo reizi devām putniem vārdu.
Ja ir nepārvarama vēlēšanās, var ar viņu debatēt "par tēmu".
Bet tomēr iesaku nediskutēt ar šo cilvēku par to vai ir vērts diskutēt, par foruma noteikumiem, par izteiksmes formu un iespēju. Vēl mazliet un tas viss pāraugs kārtējā visforuma kašķī.
Tāpēc, lūdzu, būsim gudrāki un neļausimies šī cilvēka provokācijai.
Jau iepriekš, paldies.
Ja ir nepārvarama vēlēšanās, var ar viņu debatēt "par tēmu".
Bet tomēr iesaku nediskutēt ar šo cilvēku par to vai ir vērts diskutēt, par foruma noteikumiem, par izteiksmes formu un iespēju. Vēl mazliet un tas viss pāraugs kārtējā visforuma kašķī.
Tāpēc, lūdzu, būsim gudrāki un neļausimies šī cilvēka provokācijai.
Jau iepriekš, paldies.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
- Lianaliesma
Paldies, Vērotāj, tas ir tas, ko biju domājusi, negribēju varbūt tik skarbi. Tomēr skaidrībai ir jābūt.
Mums nav jājūtas vainīgiem un jāskalda mati par to, kas ir politika un kas nav. Ja cilvēki ir labvēlīgi noskaņoti, varam diskutēt par da jebko.
Mums nav jājūtas vainīgiem un jāskalda mati par to, kas ir politika un kas nav. Ja cilvēki ir labvēlīgi noskaņoti, varam diskutēt par da jebko.

Tieši tā, var diskutēt par jebko, bet ar cilvēku/iem, kas vēlas diskusiju. Šis nav tas gadījums.lianaliesma wrote: Ja cilvēki ir labvēlīgi noskaņoti, varam diskutēt par da jebko.
Ir tāds interneta (un ne tikai interneta) cilvēku tipāžs, kas nav mierā ar to, ka attiecīgas cilvēku kopas dzīvo mierā un pat apmainīties ar atšķirīgiem viedokļiem var mierīgi, jo gluži vienkārši pamatā ir domu biedri. Tas viņiem ir kā bullim sarkana lupata - sak, kā tad tā jums te viss tik mierīgi?! Tūlīt es atnākšu un pateikšu! Pakaitināšu tā, ka maz neliksies!
Viņiem vienkārši nepielec, ka ne visiem ir šī nepieciešamība izvilloties, izplēsties, sasist pāris šķīvjus, uzrakstīt uz sienām gudrus vārdus ar trīs burtiem un iemest sejā apvainojumus. Ja tā nav - tad diena ir nodzīvota veltīgi. Tas nav ne slikti, ne labi - tā vienkārši ir. Labāk lai izpaužas internetā nevis sabrūk virsū mājniekiem. Tiesa, kāpēc "līst ar saviem psalmiem svešā baznīcā" es gan nezinu. Internetā ir daudz iespējas izpausties "kosmopolītos" forumos un tēmās.
Viņiem vienkārši nepielec, ka ne visiem ir šī nepieciešamība izvilloties, izplēsties, sasist pāris šķīvjus, uzrakstīt uz sienām gudrus vārdus ar trīs burtiem un iemest sejā apvainojumus. Ja tā nav - tad diena ir nodzīvota veltīgi. Tas nav ne slikti, ne labi - tā vienkārši ir. Labāk lai izpaužas internetā nevis sabrūk virsū mājniekiem. Tiesa, kāpēc "līst ar saviem psalmiem svešā baznīcā" es gan nezinu. Internetā ir daudz iespējas izpausties "kosmopolītos" forumos un tēmās.
Oj, bet es ne tāpēc ienācu
Latvijas valsts mežu kameras tiešām neiet vai vaina ir "manī" ?

Aizsūtīju Uģim sms. Kad būs atbilde, uzrakstīšu.Murkjelis wrote:Oj, bet es ne tāpēc ienācu![]()
- Lianaliesma
Pa šīm adresēm ietMurkjelis wrote:Oj, bet es ne tāpēc ienācu![]()
http://tiesraides.lvm.lv/kamera1/
http://tiesraides.lvm.lv/kamera2/
http://tiesraides.lvm.lv/kamera3/
http://tiesraides.lvm.lv/kamera4/
un VLC... skat.1.lapās.

- Lianaliesma
Ir dažiem tāds īpašs prieciņš, pazinu personīgi. Zolīds cilvēks, deputāts, labs ģimenes cilvēks. Bet zem nikiem kacināja cilvēkus netā un pats dikti labi no tā sajutās.Murkjelis wrote:Ir tāds interneta (un ne tikai interneta) cilvēku tipāžs, kas nav mierā ar to, ka attiecīgas cilvēku kopas dzīvo mierā un pat apmainīties ar atšķirīgiem viedokļiem var mierīgi, jo gluži vienkārši pamatā ir domu biedri. Tas viņiem ir kā bullim sarkana lupata - sak, kā tad tā jums te viss tik mierīgi?! Tūlīt es atnākšu un pateikšu! Pakaitināšu tā, ka maz neliksies!
Varbūt tagad ir "izaudzis", nezinu.

Man neiet arī pa šīm adresēm un VLC saites arī ne. Visu laiku "rullējas" un tiešsaiste nepieslēdzas. VLC vispār kā tukšā caurumā. Nekādas reakcijas.
Last edited by Murkjelis on 31 Mar 2017 19:27, edited 1 time in total.
- Lianaliesma
Man neiet tikai te , raksta, ka man nav atļaujas...Murkjelis wrote:
Man neiet arī pa šīm adresēm un VLC saites arī ne.
http://www.lvm.lv/sabiedribai/web-kameras
Citur visur iet.

JW "playerī" iet visas 4 jaunās kameras
Lietoju chrome 

Saņēmu atbildi no Uģa. Citēju precīzi, jo nezinu kādas problēmas ir tur "apakšā".
"IT demonstrē nekompetenci. Izskatās, ka jāgaida līdz pirmdienai."
"IT demonstrē nekompetenci. Izskatās, ka jāgaida līdz pirmdienai."